Jól szituált, betegeskedő házastársat keresek 60 év felett? 19/L (Nagyon bejönnek az ilyen pasik.)
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 12:51
21/33 anonim válasza:
"Nekem 60 felett van, de nem az életkorom..."
Hanem a súlyod? Kérlek ne írj a nejem kérdése alá, ő már az enyém, és sosem csalna meg!
Puszi neked is: Ferkó
22/33 anonim válasza:
Fúj ne nyálaskodjatok már,Furkó nincs egy bátyád?
23/33 A kérdező kommentje:
Már meg van beszélve, párkapcsolatban vagyunk már. Szálljatok le legyetek szívesek a pasimról, jó?
2021. jún. 20. 14:51
24/33 anonim válasza:
Szálljon le rólam mindenki!
Kivéve Juditkámat! Te maradj rajtam kedves!
25/33 anonim válasza:
Fecó, nincs valami beteg vágyad?
26/33 anonim válasza:
#20 Mi van neked 60felett? A millióid?😍
27/33 anonim válasza:
Én inkább 80 körülit keresnék. Jobb biztosra menni, és kevesebbet is kell várni az örökségre. Az idő pénz.
28/33 Wadmalac válasza:
48 év, jobban főzök, mint te, látatlanban is.
Mosogatni, mosni, teregetni utálok.
Betegeskedő?
Éppenséggel, ha az kell, néha köhöghetek egy kicsit.
És most lássuk a te kvalitásaidat.
29/33 anonim válasza:
Már az ágyban jókat keféltünk! Késő bánat, férfiak, megkaptam őt!
(Lenyűgöző lábai vannak!)
30/33 A kérdező kommentje:
Már házasok vagyunk, nagyon boldog vagyok Ferivel. Míg a halál el nem választ! (Remélem mihamarabb elválaszt, elég sok márkás cuccot kinéztem magamnak, egy menő járgányt, meg egy tóparti házat is.) SZERETLEK FECÓ!
2021. jún. 21. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!