Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondanátok filmeket anyámnak?...

Mondanátok filmeket anyámnak? 60 év körüli, misztikusakat, meg sci-fiket nem néz. Élőszereplőseket szeretne.

Figyelt kérdés

Vígjátékokat, romantikus-drámás, családi; ilyesmi filmeket kedvel, horrort nem. Szerintem akciókat sem nagyon néz. Talán akció vígjátékot se, de azt nem tudom. Talán nem.

Németül jól beszél, angolul is sokat megért, magyarul is szívesen néz filmeket.

Előre is köszi.

2021. ápr. 11. 21:20
 1/6 A kérdező kommentje:

Még esetleg pl a krimiből talán lennének olyanok,amik tetszenének neki

Azt hiszem, sorozatba nem nagyon akar belekezdeni, de lehet.

2021. ápr. 11. 21:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Példának, asszem, hogy az Adam Sandler-filmeket kedveli. Szal volt ilyen Kismenő mondjuk, azt pl szerintem többször is láttam vele, meg azt az 50 első randi, amúgy pl asszem, Rob Schneider-es dolgokat is kedveli. Másik még, hogy pl ilyen karácsonyi, pl a Tél apu-részeket is láttam vele többször. Vagy pl Beethowen-kutyusos filmeket. Vagy pl Nicsak, ki beszél; stb.
2021. ápr. 11. 21:28
 3/6 A kérdező kommentje:
*szal ezeket a stílusú filmeket pl kedveli.
2021. ápr. 11. 21:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Vagy pl ilyen Bruce Willis pl 'Bérgyilkosaszomszédom'ez pl talán lehet hogy tetszett neki, vagy pl Hudson Hawk, vagy pl Arnold Schwarzenegger-es dolgok, pl Hatodik napon, Ikrek, Ovizsaru, másnak Oviapu filmje, szerintem az is tetszett neki. Vagy pl talán az Egy rém rendes család-ot is szereti, meg van még a Christina Applegate-nek egy másik filmje; meg pl asszem a Doktor Szöszit is szereti.
2021. ápr. 11. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Columbo, Beethoven 1-2, Úton hazafelé-egy hihetetlen utazás, Spartacus, Kleopatra, Ben Hur.
2021. ápr. 11. 21:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Az M3-on rengeteg van, sorozatok is.
2021. máj. 11. 01:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!