Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Jól szituált, betegeskedő...

Jól szituált, betegeskedő házastársat keresek 60 év felett? 19/L (Nagyon bejönnek az ilyen pasik.)

Figyelt kérdés

2021. jún. 20. 12:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
9 El ne hidd már, hogy a 8-as válaszoló Bill Gates! Csak egy trollkodó tizenéves lehet. Ne legyél ennyire naív. Bill Gates amúgy se tud magyarul.
2021. jún. 20. 13:22
 12/33 A kérdező kommentje:
Nekem nem volna gond, ha nem tud magyarul. Megértenénk egymást, ebben biztos vagyok. Igaz nekem magyar volt a szerelmem, de Várkonyi Andi ellopta. Összetörték a szívem, de úgy érzem képes vagyok új kapcsolatra.
2021. jún. 20. 13:25
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

A kettes vagyok. Légyszives mással ne randizz. Magaménak akarlak tudni. Tudsz e főzni?

"Megfelelsz. Kinézet úgyis mindegy. Hol laksz? Holnap egybekelhetünk."

Budapesten lakom! Kérlek látogass majd meg. Van egy pap ismerősöm. De ugye akkor tényleg nem a pénzem kell, hanem a személyiségem?

Köszönöm a visszajelzésed!

Puszi. Ferkó

2021. jún. 20. 13:46
 14/33 A kérdező kommentje:
Nem tudok, de megtanulok holnapig, és rendelek is neked, anya is besegít. Én is pesti vagyok, írj címet és indulok. Persze, én téged szeretlek, nem a pénzed, Ferkó.
2021. jún. 20. 14:01
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Na, pontosan erre van szükségem! Talpraesett nőre!

Budán lakom, de most éppen a Gellért hegyen sétálgatok! Gyere fel, had nézzelek meg magamnak, elbújunk egy jó kis helyen!

A szőrös, lottyadt hátamat is megkéne masszíroznod! Mit szólsz hozzá?

Utóirat: Kérlek szexi ruhában gyere, tisztelj meg vele! Köszönöm! Hogy szólíthatlak téged, kedves?

Puszi, Ferkó, a cégvezető

2021. jún. 20. 14:10
 16/33 A kérdező kommentje:
Kedvesem, úgy szólítasz, ahogy csak szeretnél. Előbb legyen meg a házassági szerződés, tegyük hivatalossá a dolgot kettőnk közt, rendben? Utána minden kívánságodat kielégítem. Megbeszéljük fent, öltözök és indulok oda szívem, ne menj sehová!
2021. jún. 20. 14:14
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

Jó!

"Előbb legyen meg a házassági szerződés, tegyük hivatalossá a dolgot kettőnk közt, rendben?"

Tudod mit? Olyan kedves vagy te nekem, szeretnék veled többet randizni előtte! Beszélgessünk, ismerkedjünk! Legyen romantikus a szerződés megkötése!

Rendben, akkor Juditkának foglak hívni, a gyermekkori szerelmem az, de sosem teljesült be a szerelmünk! Hiába mondtam neki, Juditkám, gyönyörű vagy mint a naplemente, csodás arcod virul a mosolyól, csillogsz és ragyogsz, tündökölsz! Kérlek had csókoljalak meg! Azt mondta nekem, szószerint idézem: "Fúj, hagyjon már maga perverz, és egyébként is Anna vagyok, 16 éves, maga meg demenciás!"

Azóta is fáj a szívem, nem értem miért mondta ezeket. El volt tévedve! De legalább Juditkám te nem vagy eltévedve. A Gellért hegyen várlak, nem is tudok menni sehova mert olyan lassú vagyok!

Puszi, Ferkó, a jövendőbelid

2021. jún. 20. 14:18
 18/33 A kérdező kommentje:

Jajj Ferkó, nem szükséges sokat randiznunk, hiszen én már most is szeretlek. Érted? Szerelmes vagyok beléd. Nem kell húznunk az időt, éljünk a mának. Holnap házasodjunk össze! Itt vagyok egyébként, azt hiszem már látlak is. Megyek oda hozzád. Hát nagyon... jól nézel ki kedvesem, csak úgy ragyogsz! JÖVÖK! Elsőre csak egy baráti puszival köszöntelek, rendben?

Tehát puszi, érkezek: A te Juditkád!

2021. jún. 20. 14:26
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Juditkám. Lenyűgöző nő vagy. Máris szerelmes vagy belém?? Bevallom, nem sok ilyet tapasztaltam meg, dehogy őszinte legyek, nem is csodálkozom egyáltalán!! Gondolom egyetértesz abban hogy azért jól tartom magamat!

Nem tudom, hogy holnap legyen e. Olyan jó veled, és szeretnélek elvinni hajókázni! Mit szólsz? Ráér az a pap, meg a szerződés! Kit érdekelnek ezek az ügyintéznivalók, mikor itt vagyunk egymásnak! Nem igaz, édesem?

Jó, elég lesz a baráti puszi! Ne siessünk! Szépen húzzuk el az élvezeteket, úgy ahogy a szerződést is! Kérlek ne idegeskedj, te miattad teszem! Szeretlek!

Puszi, Ferkó, a ragyogó férfi

2021. jún. 20. 14:33
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 60 felett van, de nem az életkorom...
2021. jún. 20. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!