Ha a férfiak azt gondolják a lányok nem kakilnak akkor a lányok is azt gondolják, hogy a férfiak nem kakilnak, tehát végső soron senki sem kakil?
Tehát, mivel mindegyik fél a másik háta mögött meg van győződve, hogy nem kakil az ellenkező nemű fele, így kijelenthetjük, hogy a kettejük össztudása arra redukálható le, hogy egyik nem sem kakil
Ez vajon igaz lenne?
(Én férfiként, azt tudom, hogy a lányok nem kakilnak, de ez nyilván szubjektív)
35F
ez hülyeség, elmondom miért, amikor akárhányszor mentem az egyedül élő nőkhöz eggyet jól érezni magunk, azt tapasztaltam, hogy nincs WC papír, de még a WC papír tartó sem volt ott, ezt mind a 23 nőnél akinél voltam megtapasztaltam
Tehát nekem most már biztos, hogy ők nem kakilnak, csak pisilnek ( szerencse azt még elnézem nekik ), ha másképp vélekedik valami igazából teljesen mindegy, nem tudja megváltoztatni a véleményem
Az, hogy a lányok azt gondolják, hogy a férfiak nem kakilnak, az tévhit! Ők tudják, mert néztek elég bdsm-et!
Amúgy a nők tényleg nem kakilnak, az igaz. Viszont nem is pisilnek! A pisilést könnyezéssel meg izzadással, a kakilást meg kilégzéssel viszik ki.
5ös pisilést azt csinálják sztem, mivel a saját tapasztalatom alapján WC-volt a lakásukon, tehát valami szükségletet biztos betölt az is
De, hogy kakilni nem kakilnak az egészen biztos
Az a WC csak dísznek van. Vagy srácoknak.
Láttál már lányokon olyan lyukat ahol leadnák? Egy lyuk van lent és az is csak INPUT.
Van még 2 lyuk, egy telefontöltő az INPUT fölött.
És van egy másik lyuk hátul. Nagyon hasonlít a milyenkre, de ne tévesszen meg! Az nem arra való!
Ajánlok egy nagyon jó dokumentumsorozatot, az a neve South Park. Ott volt egy rész, ahol használat közben mutatják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!