Ugye senki nem gondolja azt hogy tejel, mézzel folyó kánaán lenne ha dk,momentum,mszp esetleg jobbik nagy koalíció lenne?
Természetesen nem gondolja senki, hogy egy kormányváltás után azonnal itt lesz a kánaán. De legalább meg lesz az esélye annak, hogy elinduljunk végre...
Tény, hogy a jelenlegi rezsim után igen sok sz@rt kell eltakarítani- és ez nem megy egyik napról a másikra, de legalább nem fogunk belefulladni, mint a mostani vezetés alatt.
Amint láthatod, sokan komolyan elhiszik:D
Végre elindulnánk.
Csak tudnám hová akarsz elindulni:D
"Csak tudnám hová akarsz elindulni:D"
Gondolom a polgárosodás és a demokráciai kultúra útján gondolta.
Még egy jó kis Gyurcsányozást hiányolok a kérdésből,meg a végéről,hogy "de nem vagyok fideszes"
Egyébként senki nem hiszi ,hog eljön a kánaán. A fidesz szereti hülyének nézni az embereket,de még teljesen nem vagyunk azok .
Nem a kánaánt várjuk,csak hogy történjen valami elmozdulás pozitív irányba. Én nem üldögélnék egy kupac szärban 10 évig,mert mi van ha a következő sarkon ott egy másik .
Szóval szerinted úgyis szétesik a koalíció,hagyjuk az egészet,jó ez így nekünk ,hogy kilopják a szemedet is :D
igen tudom,legalább nem gyurcsány lopja ésatöbbi ,ne is fáradjon senki azzal,hogy leírja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!