Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye senki nem gondolja azt...

Prométeum kérdése:

Ugye senki nem gondolja azt hogy tejel, mézzel folyó kánaán lenne ha dk,momentum,mszp esetleg jobbik nagy koalíció lenne?

Figyelt kérdés
Nem mondom azt hogy minden jó Magyarországon,de legalább van 4-es metró liget project, némi bér emellés.Egyébként is kizárt dolog hogy ezekből a pártokból valamelyik 100-százalékosan jó lenne.Akkor inkább valami tök új ismeretlen, dk,mszp,momentum,fidesz független párt kéne.Akkor lenne "demokratikus" kormányváltás.Egyébként teljes mértékben demokrácia, és sajtószabadság van.

2020. szept. 14. 12:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
91%
Távol állna a tökéletestől, de szerintem még mindig jobb lenne a jelenlegi helyzetnél. Centristaként nagyon fontosnak tartom az ügyek mentén politizálást és a sokféle pártokkal ezt akár meg is valósíthatnák.
2020. szept. 14. 13:00
 2/25 anonim ***** válasza:
60%
Nem. De legalább bevezetnék az Európai minimálbért és az európai minimálnyugdíjat. Ami tuti nem lenne 1000 Euro alatt. Szóval ennek sokan örülnének a jelenlegi bérhelyzetben...
2020. szept. 14. 13:00
 3/25 A kérdező kommentje:
Persze "nagyon jó lenne" hasonló lenne mint 2002-2010 közötti időszak csak rosszabb.Valószínűleg nem is tudnának hosszabb távon megegyezni,migránsok befogadáda lmbtq mozgalom stb.
2020. szept. 14. 13:10
 4/25 anonim ***** válasza:
9%
Vér folyna és tűz lenne
2020. szept. 14. 13:13
 5/25 Alex Fly ***** válasza:
86%

Természetesen nem gondolja senki, hogy egy kormányváltás után azonnal itt lesz a kánaán. De legalább meg lesz az esélye annak, hogy elinduljunk végre...

Tény, hogy a jelenlegi rezsim után igen sok sz@rt kell eltakarítani- és ez nem megy egyik napról a másikra, de legalább nem fogunk belefulladni, mint a mostani vezetés alatt.

2020. szept. 14. 13:16
 6/25 A kérdező kommentje:
Szerintem lehet hogy a 4 évet sem élné meg a koalíció szétesne,aztán előrehozott választások lennének jönne megint a fidesz.
2020. szept. 14. 13:16
 7/25 anonim ***** válasza:
12%

Amint láthatod, sokan komolyan elhiszik:D

Végre elindulnánk.

Csak tudnám hová akarsz elindulni:D

2020. szept. 14. 13:23
 8/25 anonim ***** válasza:
93%

"Csak tudnám hová akarsz elindulni:D"

Gondolom a polgárosodás és a demokráciai kultúra útján gondolta.

2020. szept. 14. 13:26
 9/25 anonim ***** válasza:
22%
nem lesz. de ezeknek menniük kell
2020. szept. 14. 13:27
 10/25 anonim ***** válasza:
88%

Még egy jó kis Gyurcsányozást hiányolok a kérdésből,meg a végéről,hogy "de nem vagyok fideszes"

Egyébként senki nem hiszi ,hog eljön a kánaán. A fidesz szereti hülyének nézni az embereket,de még teljesen nem vagyunk azok .

Nem a kánaánt várjuk,csak hogy történjen valami elmozdulás pozitív irányba. Én nem üldögélnék egy kupac szärban 10 évig,mert mi van ha a következő sarkon ott egy másik .

Szóval szerinted úgyis szétesik a koalíció,hagyjuk az egészet,jó ez így nekünk ,hogy kilopják a szemedet is :D

igen tudom,legalább nem gyurcsány lopja ésatöbbi ,ne is fáradjon senki azzal,hogy leírja

2020. szept. 14. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!