Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye senki nem gondolja azt...

Prométeum kérdése:

Ugye senki nem gondolja azt hogy tejel, mézzel folyó kánaán lenne ha dk,momentum,mszp esetleg jobbik nagy koalíció lenne?

Figyelt kérdés
Nem mondom azt hogy minden jó Magyarországon,de legalább van 4-es metró liget project, némi bér emellés.Egyébként is kizárt dolog hogy ezekből a pártokból valamelyik 100-százalékosan jó lenne.Akkor inkább valami tök új ismeretlen, dk,mszp,momentum,fidesz független párt kéne.Akkor lenne "demokratikus" kormányváltás.Egyébként teljes mértékben demokrácia, és sajtószabadság van.

2020. szept. 14. 12:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
24%

"tejel, mézzel folyó kánaán lenne ha dk,momentum,mszp"

Mármint azok momentumos Lenin-fiúk, akik még Rogán udvarát sem találják meg, és a szomszédjához borítják le a szemetet? Tényleg kományzásra született erők...

2020. szept. 14. 23:09
 22/25 anonim ***** válasza:

20-as:

Nem azt mondtam, hogy kórházfejlesztésre nincs szükség, hanem azt, hogy ott egy nagy böhöm kórházra nincs - ez egy vélemény, lehet ezzel egyetérteni, vagy vitatni.

(Ha megépül a városszéli megakórház, akkor a II. és III. kerületiek fognak "keresztülutazni a fél városon". A 1,5M egyébként túlzás, Bp és Pest megye lakosság közösen is épp 3 millió alatt van, ezt kell elosztani a 3 megakórház között.)

Az viszont tény, hogy NEM előzte meg szakmai vita, hogy épüljön-e és hogy hova.

"Ha Karácsony és a kerületi szoci polgármester nem mondanak nemet a beruházásra" - ez tévedés. Karácsony és László Imre mondhat bármit, kiemelet beruházásként akkor is meg lehetne építeni. Hogy (szerencsére) nem építik tehát, az NEM Karácsonyon múlik.

Egyébként László Imre a Szt. Imre igazgatója volt sok-sok évig, tehát szakmailag is alátámasztott a véleménye a kérdésben.

2020. szept. 15. 07:03
 23/25 anonim ***** válasza:

#22 Pontosan ezt írtad, be is másoltam: "12-es, centrumkorház. Egyrészt semmi szükség nincs rá. " Utólag persze magyarázhatod másképpen, de le ezt írtad.

Mivel a centrumkórházzal egyszerre megmaradt volna a János kórház is és az észak-budai, észak-pesti régióban is lett volna kórházfejlesztés, bővítés, így nem utazgattak volna ide a II. és III. kerületből.

Szakmai vita megelőzte - csak mint mindig, amikor nem a nektek tetsző vélemények hangzanak el, az egyeztetéseket azonnal negligáljátok, mintha nem is lettek volna. Ráadásul az egyeztetés nem azt jelenti, hogy a végén a kormányzatnak úgy kell döntenie ahogy az ellenzékiek akarják.

Mivel a kerület nemet mondott a beruházásra és éppen ti hisztiztetek azon hogy a kormányzat erővel akar az önkormányzatokkal szemben döntéseket hozni - így ha a kerületnek nem kell, ha visszavonják az építési engedélyt, akkor ennyi. Ennél egyértelműbb, mint hogy a frissen megválasztott önkormányzat nemet mond egy beruházásra, nincsen. Most meg jössz ezzel, hogy a kormánynak akkor is meg kellett volna csinálnia? Minek?

Majd ha az ott élőknek nem tetszik, hogy az önkormányzatuk miatt nincsen ott új kórház, akkor majd tesznek ellene.

Nem Tudom László Imrét miért hoztad ide - nem írtam róla egy szót sem.

2020. szept. 15. 10:18
 24/25 anonim ***** válasza:

Igen, nincs szükség a megakórházra Budán.

Kórházfejlesztésre igen - megakórházra nem. Először is ezt mondtam, most is ezt mondom.

Beszámolhatsz azokról a szakmai egyeztetésekről, nyilvános megvaltanokról, örömmel veszem.

"Ez alatt elvesztettek pár hatalmas kórházépítést "

NEM írtam azt, hogy a kormánynak meg kellett volna csinálnia.

De azt igen, hogy NEM Karácsonyon múlt és múlik a dolog, mert egyébként jogilag a kormány a város/kerület ellenében is megcsinálhatná, ha akarná, szerencsére egyelőre nem akarja.

2020. szept. 15. 22:30
 25/25 anonim ***** válasza:

Sosem szavaznék egyik csürhére sem. A Jobbik régen tetszett, de már az is átment egy rossz viccbe.

Egyszerűen annyi a helyzet, hogy választhatsz a híg fos, és a szar között.

2020. okt. 13. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!