Ma voltam első órán vezetni,és az oktató lefulladt, ez normális?
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 18:03
1/15 anonim válasza:
Igen, miért ne fulladhatna le. Ő is csak ember.
2/15 A kérdező kommentje:
Ideges lettem és rákiabáltam, hogy ekkora egy pancser, és kiszálltam a kocsiból,és becsaptam az ajtót...!!!
2021. jún. 1. 18:13
3/15 anonim válasza:
Pofád még egybevan vagy átrendezte az oktató? Egyébként még a legrutinosabb sofőr is lefulladhat. Pl mikor átül egyik kocsiból a másikba, akkor mindig kell egy kis idő míg megszokja az ember🤷♂️ nekem még a mai napig is furcsa átülni egyik motoromról a másikra, van hogy lefulladok mert más utat jár be rajtuk a kuplung kar... Pedig mindkettőt naponta használom, egyiket napi 120 másikat napi 50 km-re már több mint 5 éve.
4/15 anonim válasza:
Ja amúgy a teherautóval is lefulladt az oktató első órán, az a vicc hogy én meg egyszer sem. Nincs ezzel baj, ő is ember.
5/15 anonim válasza:
A kérdésnél még nem gondoltam, hogy troll a kérdező, de a 2-es válaszából egyértelműen kiderült. Ne etessük tovább!
6/15 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy lefullad az oktató. Még jó, hogy nem az autó fulladt le!
7/15 anonim válasza:
#6 megfulladok a nevetéstől😂😂😂.... Ja, mégsem🙄
8/15 anonim válasza:
TROLL ALERT!
hanyagoljuk a további válaszadást
10/15 anonim válasza:
2/9 A kérdező kommentje:
Ideges lettem és rákiabáltam, hogy ekkora egy pancser, és kiszálltam a kocsiból,és becsaptam az ajtót...!!!
ez egy troll hagyjuk már.......kár volt bezárni a hárshegyi diliházat ennyi bolondot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!