Sótlan, befordult, ronda csávóként hogyan találhatnék egy szexi kis nőcit barátnőnek?
Dögunalmas, ronda, aszociális, kommunikálni abszolút nem tudó, röhejes és csökött fickó vagyok, és formás, csinos, intelligens, kedves kis tündérkét szeretnék barátnőnek, úgy 35 és 45 között, akinek mindig lenne kedve szexelni, és amikor épp nem az ágyban vagyunk, akkor folyamatosan ajnározna engem. Az elmúlt 15 évben 1 nőt szólítottam meg, szóval csajozási gyakorlatom 0 van, szerintetek hogy kezdjek hozzá az ismerkedéshez?
De valami olyan tippet mondjatok, amihez sok mindent nem kell csinálni, mert nagy erőfeszítést nincs kedvem tenni.
Aranka néni vagyok a kisboltból, kosártologató. Egyetemista ifjú társaságát keresem aki eltartana és mindennap biztosítaná a szexet és a rózsacsokrokat.
Köszipuszi.
P.S. Az ajándék bonbonok mindenmentesek legyenek mert hízékony, glutén és laktózideges vagyok!
Javaslatom:
Építsd magad.
Van, amivel nem tudsz mit kezdeni, de van, amivel igen.
Önhibáidat ismerve erőltesd meg magad és fogd vissza azokat.
Legyél érezhetően intelligens, ápolt, türelmes a beszélgetőpartnerrel, odafigyelő, előzékeny, udvarias.
És főleg humoros.
A külső sem minden nőnek elsőrangú szempont.
Vagy tojd le mindezt és legyél kőgazdag.
Rosszlanyok.hu
Bátran merem ajánlani.
Én is hozzájuk járok, mert a nekem tetsző nőket nem tudom másképpen megkapni.
18/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!