Sótlan, befordult, ronda csávóként hogyan találhatnék egy szexi kis nőcit barátnőnek?
Dögunalmas, ronda, aszociális, kommunikálni abszolút nem tudó, röhejes és csökött fickó vagyok, és formás, csinos, intelligens, kedves kis tündérkét szeretnék barátnőnek, úgy 35 és 45 között, akinek mindig lenne kedve szexelni, és amikor épp nem az ágyban vagyunk, akkor folyamatosan ajnározna engem. Az elmúlt 15 évben 1 nőt szólítottam meg, szóval csajozási gyakorlatom 0 van, szerintetek hogy kezdjek hozzá az ismerkedéshez?
De valami olyan tippet mondjatok, amihez sok mindent nem kell csinálni, mert nagy erőfeszítést nincs kedvem tenni.
Sótlan, befordult, ronda NŐKÉNT hogyan találhatnék egy sJÓL KINÉZŐ GAZDAG PASIT?
Dögunalmas, ronda, aszociális, kommunikálni abszolút nem tudó, röhejes és csökött NŐ vagyok, és HELYES, JÓL KINÉZŐ, intelligens, kedves FÉRFIT szeretnék PÁROMNAK, úgy 35 és 45 között, akinek mindig lenne kedve PROGRAMOKRA JÁRNI, VÁSÁROLNI STB., és amikor épp nem az ágyban vagyunk, akkor folyamatosan ajnározna engem. Az elmúlt 15 évben 1 FERFIT szólítottam meg, szóval PASIZÁSI gyakorlatom 0 van, szerintetek hogy kezdjek hozzá az ismerkedéshez?
De valami olyan tippet mondjatok, amihez sok mindent nem kell csinálni, mert nagy erőfeszítést nincs kedvem tenni.
1. "Dögunalmas, ronda, aszociális, kommunikálni abszolút nem tudó, röhejes és csökött fickó vagyok"
2. "De valami olyan tippet mondjatok, amihez sok mindent nem kell csinálni, mert nagy erőfeszítést nincs kedvem tenni."
3. "Többet foglalkozom önmagam fejlesztésével mindennap, mint te egy hónap alatt."
Első két kijelentés kizárja a harmadikat, ráadásul úgy személyeskedsz, hogy nem ismered a 7. válaszolót. Miért szeretnél intelligens nőt, ha te nem vagy az?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!