Sótlan, befordult, ronda csávóként hogyan találhatnék egy szexi kis nőcit barátnőnek?
Dögunalmas, ronda, aszociális, kommunikálni abszolút nem tudó, röhejes és csökött fickó vagyok, és formás, csinos, intelligens, kedves kis tündérkét szeretnék barátnőnek, úgy 35 és 45 között, akinek mindig lenne kedve szexelni, és amikor épp nem az ágyban vagyunk, akkor folyamatosan ajnározna engem. Az elmúlt 15 évben 1 nőt szólítottam meg, szóval csajozási gyakorlatom 0 van, szerintetek hogy kezdjek hozzá az ismerkedéshez?
De valami olyan tippet mondjatok, amihez sok mindent nem kell csinálni, mert nagy erőfeszítést nincs kedvem tenni.
10-es, ne erőltesd már légyszi, ami nem megy neked. Az első két kijelentés egyáltalán nem zárja ki a 3.-at (nem mondtam ugyanis, hogy célirányosan csajozási irányban fejleszteném magamat), másrészt a 7. meg te is személyeskedtek velem, holott nem ismertek, harmadrészt meg miért ne akarhatna akár buta ember is okos társat? Mindennap százmilliószor előfordul az ilyesmi. Konkrétan egy okoskodásod sem állja ki a legegyszerűbb logika próbáját.
11-es, nem kell szakács, és nem szeretem a házimunkát végző nőket.
Te irtad ki a kérdést, te jellemezted magad úgy ahogy, mi ez alapján "ítéltünk meg" téged. Ne irj ki ilyesmit az internet bugyrába ha nem bírod az emberek véleményét. :D Ennyire egyszerű. Ha meg annyira fejleszted magad minden féle téren, kismillio parkapcsolati online cikk vagy kézikönyv, útmutató van a témában, ha igazán érdekel valami tanács akkor azokat vedd kézbe, de a gyk-tol varj épkézláb ötleteket mert a kérdésed tartalma alapján nem is értem mi másra számítottal. :D
Tök jo hogy van realis önkritikád, de az a rész hogy nem akarsz ebbe energiat belefeccolni, akkor ne is szamits olyan színvonalú nőkre amire számítasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!