Mit jelent magyarul az i don't know kifejezés?
Hát ez a kérdező szellemi fogyatékos lehet.
Fckoff
Kérdező, ezt a trollkodást mát az elején beszoptad, mert kisiskolás szint. Az első válaszoló meg is írta, hogy "A jelentése is az, hogy "nem tudom":)"
A "nem tudom"-ot idézőjelbe tette, és a mondat felépítése is arra utal, hogy az a jelentése.
Csak akkor vált volna be a kis vicced, ha valaki mindenféle körítés nélkül csak a jelentését írta volna.
De nem is várok többet, mert az, hogy az első válasz után még mindig próbálod erőltetni ezt a trollkodást, egy kisiskolás gyerekre utal, akár csak maga a kérdés.
Pikachu ! Készülj !
XDDDDD
Nem, nem ezt jelenti. Amúgy eredetileg úgy akartam írni, hogy Pikacsu, villámcsapás; vagy, hogy készüljön be a villámcsapás-támadásának használatára.
De amúgy ezt csak úgy, tehát, teljesen hüjeségként lyutott ez eszembe. Tehát, semmi értelme nincsen; csak ideírtam; mert úgy gondoltam, vicces. :):):) | Amúgy én már hozzászóltam korábban valamikor; csak láttam, hogy most újra feljött a kérdés. :) :)
Csak hogy még egy hónappal később is feljöjjön a kérdés itt van még egy válasz.
;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!