Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményetek a Gyakori...

Mi a véleményetek a Gyakori kérdések oldalról?

Figyelt kérdés
Sztetek bejelentkezzek a gyakori kérdések oldalára, vagy butaság és inkább hagyjam? Meg soha nem próbáltam, de szívesen raknél fel kérdést. Indítok egy szavazást, hogy mit csináljak.
2021. ápr. 4. 16:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
A kérdező neve eleve nem látszik, nekem van nevem beállítva, de nem megyek ebbe jobban bele, mert nem láthatod hogy van-e nevem van sem. Egyébként véleményt egy szóval nem fejtettem ki, annyit írtam hogy te sem a saját neveddel mutatkozol, de ha ezen megsértődtél volna, akkor nem tudtam volna rá mit mondani, mert alapból nem olyan szándékból írtam hogy bárkit megbántsak vele. Téged az miért zavar hogy a válaszolók többsége anonim? Ha nekik ez így megfelel akkor ezzel mi bajod? Mindenki más, és attól ha vki névtelenül regisztrál, még lehet ugyan olyan értelmes mint egy névvel fent lévő személy, sőt! Ha nem adnál névtelen kommentelők véleményére nem válaszoltál volna olyan kifejtően az előző válaszodban. És mi van ha az emberek többsége a rájuk ragadt nevet tabuként kezelik, és csk az adott "csoport" tagjaitól fogadják szívesen a becézést?
2021. ápr. 7. 09:16
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

"attól ha vki névtelenül regisztrál, még lehet ugyan olyan értelmes mint egy névvel fent lévő személy,"

Kétségtelen, hogy LEHET, de én - ne is haragudj - akkor sem tudom komolyan venni. VAN pár értelmes személy, (főként a Tudomány kategóriában) akiknek a válaszára mindig odafigyelek, de ők kivétel nélkül a nevüket adják a válaszaikhoz. És ez így korrekt, így kerek. Így egész.

Néhányan arra hivatkoznak, hogy azért írnak név nélkül, mert sokan eleve lepontozzák őket, ha tudják, kinek a kommentjét olvassák. Na és? Ki a ménkűt izgat a névtelen senkik személyeskedő véleménye? Ne másnak akarjunk megfelelni, hanem saját elvárásainknak, mert csak így lesz béke a lelkünkben.

2021. ápr. 8. 13:38
 13/15 anonim ***** válasza:
62%

Senkit nem izgat - csak éppen egy 10%-os ember véleményére itt nem adunk.

Persze lehet, hogy igazságtalanul pontozták le, de ezt nehéz kideríteni. Az a valószínűbb, hogy okkal pontozták le.

Úgyhogy igenis számít a pontozás.

2021. ápr. 8. 13:47
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A oldal legnagyobb baja, hogy olyan emberek is hozzá szólnak egy kérdésre akiknek semmilyen rá látásuk vagy tapasztalatuk nincsen az adott téma körrel kapcsolatban és így folyamatosan veszít az oldal az értékéből.

Amúgy egy nagyon jó kis oldal lenne, ha kevesebb lenne az ostoba válaszadó.

2021. ápr. 18. 15:02
 15/15 anonim ***** válasza:

"semmilyen rá látásuk vagy tapasztalatuk nincsen az adott téma körrel kapcsolatban és így folyamatosan veszít az oldal az értékéből."

Igen ez a baj főleg azok akik mit írnak rögtön "GuGlIz Rá"

Ezek elfelejtik hogy ez az oldal arra van hogy kérdezz és még ők pontoznak le amikor elmondom hogy mennyire unalams az hogy gugliz rá mert erre senki nem kiváncsi

2021. júl. 4. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!