Lehet a gyakori kérdések.hu oldalról törölni a régebbi kérdéseinket? Ha igen, hogyan?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 21:08
2/8 anonim válasza:
Sajnos nem lehet törölni. De ezt kiírták az oldalon is.
3/8 anonim válasza:
Nem lehet. Kár pedig nekem is vannak több hónapos kérdéseim,amikre azóta se jött válasz.Ezeket törölném,de én se tudom.Volt egy kérdésem,amivel megsértettem valakit,ezért írtam egy levelet a gyk csapatának és így azt törölték.De ez akkor volt amikor már elfajultak a kérdésben a kommentek.A gyk viszont arra hivatkozik,hogy ha idetéved valaki és beírja a keresőbe a kérdést,akkor látja,hogy ezt a kérédst már korábban feltették és nem jött rá válasz.
Az is fontos,hogy úgy tedd fel a kérdést,hogy megnézzék az emberek.Én is így csináltam:
Volt egy kérdésem hónapokig nem jött rá válasz.Majd feltettem újra,de akkor a lényeget nem a kérdésbe,hanem a ami a kérdés alá kerülbe tettem.
5/8 anonim válasza:
Hát, ha olyan a kérdés írsz 1 emailt a moderátornak és lehet törlik
6/8 anonim válasza:
Nem lehet,csak ha írsz az info@gyakorikerdesek.hu címre
7/8 anonim válasza:
Lehet: info@gyakorikerdesek.hu
Nekem vagy 5 kérdimet törölték kérésre!
8/8 anonim válasza:
Okosan kellene kérdezni, amit nem szégyellünk később sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!