Miért nincs ezen az oldalon egy hülye kérdések rovat is?
Figyelt kérdés
Szerintem elkelne..2011. szept. 26. 09:36
1/13 anonim válasza:
Hát végül is van, de azt csak a modik látják és úgy hívják, hogy lomtár vagy kuka. :D
2/13 anonim válasza:
Ez a hónap kérdése!
Tényleg jó ötlet de amint az előttem szóló is írja azt valószínű kukázzák... De ahhoz képest mégis vannak olyan kérdések amit néha minimum kétszer olvasok el mert nem akarom elhinni , hogy ilyet meg kérdeznek...
pl: hány kanál kakaót tesztek a tejbe...?
Na az ehhez hasonlóak igazán szórakoztatóak, és szerintem a kérdező sem gondolja komolyan, csak unatkozik, meg jól szórakozik a válaszokon:-)).....
3/13 anonim válasza:
Mert oda csak TE irogatnál! :XD
4/13 anonim válasza:
És GYK helyett az lenne a GYP. :)
5/13 anonim válasza:
Sztem sem ártana. A modiknak kellene írni ez ügyben. Bár, ha jobban belegondolok: Lehet, hogy lejjebb vinné az oldal színvonalát.
6/13 anonim válasza:
Van , hülye kérdések rovat , csak álnéven . :)
7/13 anonim válasza:
Van hülye kérdések kategória, méghozzá Humor néven találod meg, mert a hülye az csúnya szó.
8/13 anonim válasza:
Hát nem tudom, a humorból is törölték már kérdésemet, merthogy "nem volt humoros". :DD
9/13 anonim válasza:
Lehetne indítani.
pl:kezdhetnénk a te kérdéseddel.
10/13 anonim válasza:
Szerintem a kérdező ironizálni próbált. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!