Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményetek a Gyakori...

Mi a véleményetek a Gyakori kérdések oldalról?

Figyelt kérdés
Sztetek bejelentkezzek a gyakori kérdések oldalára, vagy butaság és inkább hagyjam? Meg soha nem próbáltam, de szívesen raknél fel kérdést. Indítok egy szavazást, hogy mit csináljak.
2021. ápr. 4. 16:27
A kérdező szavazást indított:
Jelentkezz be, jó buli:)
Sztem butaság:(
Hülye vagy:D
28 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Imádom ezt az oldalt, jól ellehet ütni itt az időt, olykor még hasznos is.
2021. ápr. 4. 17:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egy érdekes és hasznos oldal, sokat segíthetnek egymásnak a felhasználók.

Ha vannak kérdéseid, nyugodtan kiírhatod őket, hátha tudja rájuk a választ valaki! :DD

2021. ápr. 4. 17:11
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Jobb moderáció mellett élvezetesebb lenne.
2021. ápr. 4. 17:14
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Szeretném, ha nem egyedül lennék, aki névvel válaszol.
2021. ápr. 4. 17:44
 5/15 A kérdező kommentje:
Te se a saját neveddel válaszolsz:D
2021. ápr. 4. 17:46
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen kiírnám a nevem, de sok elrettentő példát láttam.
2021. ápr. 4. 22:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A színvonal egyre rosszabb,a moderáció pedig kritikán aluli...De cenzúrázni azt tudnak...
2021. ápr. 5. 06:41
 8/15 anonim ***** válasza:
77%
Tudod, 5-ös, amikor egy csoport tagja vagy, előbb-utóbb rád ragad egy név. Hívhatjuk becenévnek, ragadványnévnek, akárminek, a lényeg az, hogy onnantól az téged jelöl a csoporton belül. Onnantól az TE leszel. Volt ragadványnevem az általánosban, a középsuliban, a seregben, a fősulin, az egyetemen, az edzőteremben a munkahelyeimen, a horgászklubban. Mindenhol! És ez így van (így lenne) rendjén. Ha mondok valamit, ehessen tudni, hogy azt én mondtam. 8 éve fordulok elő ezen az oldalon, elég sok kérdésre válaszoltam, de minden válaszom fölött ott virít a nevem. Ez egyben azt is jelzi, hogy minden szavamért vállalom a felelősséget.
2021. ápr. 6. 14:32
 9/15 A kérdező kommentje:
De nem volt szándékomban ezzel megbantani téged.
2021. ápr. 6. 19:49
 10/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem is sikerült. Névtelen kommentelők véleményére sohasem adtam. És ezt bántó szándék nélkül mondom.
2021. ápr. 7. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!