Mennyibe kerül?
Sziasztok! Egy barátnőmmel eldöntöttük, hogy szeretnénk venni egy bálnát, egy teknőst, egy delfint és egy cápát az emberek fenyegetése céljából. Sajnos nincs elegendő vízünk, ezért meg szeretnénk venni a Balatont, a Dunát, a Tiszát, a Drávát, a Szávát, a Velencei-tavat vagy a Fertő-tót. Sajnos nem tudjuk elhelyezni a körülbelüli árát.
Tudna valaki segíteni, hogy ezek a vízek kb mennyibe kerülnek? Előre is köszi a válaszokat!
Hülyeségeket ne írjatok
Kedves 6!
Nem értem miért borulsz ki, ha nem érdekel a téma, akkor nem kell elolvasni... :) Hahahahahhaha
Mindenki másnak nagyon köszönöm az építő hozzászólást, ebből is megmutatkozott, hogy ki a normális közülünk.
Szép estét nektek!
Kedves 14!
Na most készülj fel kisanyám. Láttam, hogy a hatos kérdésben azt modntad, hogy nincs értelmem, ami azt funkciálja, hogy te egy kétszínű, galád, hülye hazug vagy. Egyébként mi árulkodik rólam? Vagy ki? Kit ismersz, akit én is?
Magad ellen vallasz kedves barátom, de jobb, ha tőlem tudod anyukám, hogy szétszedlek apró darabokra, ha addig élek is.
Szép estét!
16: köszönöm a tanácsot, anyukám azt mondta ide adja a nátrium-klorid készleteinket, úgyhogy ne aggódj.
Ui: te kedves vagy velem, és én nagyon halas vagyok neked, szóval jövök neked egy Balcsi üdülős limonádé nappal.
Köszi, megyek majd cápasimogatásra.
Kedves 17!
Előszőr is nem érdekel milyen nemű vagy, ha nem tudnád, ez egy kifejezés. Másodszor, tudom, hogy nem vagyok hülye, de te attól még igenis lehülyéztél. Olvasd vissza figyelmesebben. Köszi puszi előre is. Harmadszor is szerintem az, ahogy fogalmaztál érzékeltette a magyar nép összes példányával, hogy ez igenis sértés volt. MEG VAGYOK SÉRTŐDVE! Ha bocsánatot akarsz kérni, nyugodtan megteheted egészen 22:00-ig. Negyedszer pedig, az hogy nem tudsz értelmezni egy mondatot, az szerintem nem az én szegénységi bizonyítványom. JÓVAN? Na, szóval... tudsz te normálisan kommunikálni vagy építőleg hozzászólni a kérdésemhez? Erre adj választ magadban.
Ennyit akartam csak megjegyezni hozzá.
Várom válaszod te csirkefogó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!