Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mennyibe kerül?

Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy barátnőmmel eldöntöttük, hogy szeretnénk venni egy bálnát, egy teknőst, egy delfint és egy cápát az emberek fenyegetése céljából. Sajnos nincs elegendő vízünk, ezért meg szeretnénk venni a Balatont, a Dunát, a Tiszát, a Drávát, a Szávát, a Velencei-tavat vagy a Fertő-tót. Sajnos nem tudjuk elhelyezni a körülbelüli árát.

Tudna valaki segíteni, hogy ezek a vízek kb mennyibe kerülnek? Előre is köszi a válaszokat!

Hülyeségeket ne írjatok

2021. febr. 1. 20:15
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
86%

Sziaaaaaa!

Szerintem nagyon jó döntés ezeket az állatokat megvennetek. Főleg a cápát. Nagyon tetszik a felhasználási célja.A Balaton lenne nekik a legjobb hely csak sajnos nem tudom neked megmondani mennyibe kerül.

2021. febr. 1. 20:29
 2/26 A kérdező kommentje:

Kedves 1. Köszönöm a válaszod, de sajnos le kellett értékeljelek, mert sajnos számomra ez egyáltalán nem volt hasznos.

Szép estét!

2021. febr. 1. 20:31
 3/26 anonim ***** válasza:
70%
Balaton az nemzeti kincsnek minősül.. nem vásárolhatod meg.
2021. febr. 1. 20:40
 4/26 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem kérdezel hülyeséget, akkor nem kapsz hülyéskedő válaszokat. 😂
2021. febr. 1. 20:49
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vezetékneved Orbán vagy Mészáros, akkor simán megveheted két forintért a Balatont. De a cápa a sós vizet szereti. Szóval vegyél mellé egy sóbányát is. Az má óccsó.
2021. febr. 1. 20:49
 6/26 anonim ***** válasza:
60%
Hülye kérdésre ne várjál értelmes választ,én nem is válaszolok neked,csak szánlak,hogy annyi értelmed nincsen,hogy valami normális kérdés jusson az eszedbe.Én is hülye vagyok,mert amíg ezt leírtam,addig is csak föltartottam saját magamat veled,ehelyett inkább válaszolhattam volna egy értelmes kérdésre,megyek is inkább,és azt teszem.
2021. febr. 1. 20:51
 7/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, a csapvíz ára általában 320-660Ft/m³ szokott lenni. De ebben benne van a csatornadíj is. Ezeknél a vizeknél ugyebár ezt is fel kell számolni. Plusz a környezet terhelési díj a párolgás miatt, meg a turisztikai adó, es akkor már be is beszéljünk a jutalekomról.

Szóval ha átutalsz bekem csak most, csak itt 35MFt-ot, akkor kiszámolom, mennyi az ára. Teljes körű ügyintézéssel persze. A dijban az óvadék és teljes bírság összege is venne lesz, a letöltendőt sajnos nem tudom átvállalni, de ha leülted, lesz egy csodás kis birodalmad!

Na? ;)

2021. febr. 1. 21:16
 8/26 anonim ***** válasza:
#3 A Margit-szigetet is eladták párszor, szóval akár miért ne? Mi baj lehet? :D
2021. febr. 1. 21:17
 9/26 Wadmalac ***** válasza:
46%

Teknőst ne vedd meg.

Nem elég ijesztő. Rengeteget spórolsz azzal, ha kihagyod.

A bálnánál vigyázz, ámbráscet legyen, a többi nem elég harapós.

2021. febr. 2. 09:55
 10/26 anonim ***** válasza:

Csak megközelítőleg lehet megmondani.

Egy egyes / kettes és utána még sok nulla.

2021. febr. 2. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!