Mennyibe kerül?
Sziasztok! Egy barátnőmmel eldöntöttük, hogy szeretnénk venni egy bálnát, egy teknőst, egy delfint és egy cápát az emberek fenyegetése céljából. Sajnos nincs elegendő vízünk, ezért meg szeretnénk venni a Balatont, a Dunát, a Tiszát, a Drávát, a Szávát, a Velencei-tavat vagy a Fertő-tót. Sajnos nem tudjuk elhelyezni a körülbelüli árát.
Tudna valaki segíteni, hogy ezek a vízek kb mennyibe kerülnek? Előre is köszi a válaszokat!
Hülyeségeket ne írjatok
Sziaaaaaa!
Szerintem nagyon jó döntés ezeket az állatokat megvennetek. Főleg a cápát. Nagyon tetszik a felhasználási célja.A Balaton lenne nekik a legjobb hely csak sajnos nem tudom neked megmondani mennyibe kerül.
Kedves 1. Köszönöm a válaszod, de sajnos le kellett értékeljelek, mert sajnos számomra ez egyáltalán nem volt hasznos.
Szép estét!
Hát nézd, a csapvíz ára általában 320-660Ft/m³ szokott lenni. De ebben benne van a csatornadíj is. Ezeknél a vizeknél ugyebár ezt is fel kell számolni. Plusz a környezet terhelési díj a párolgás miatt, meg a turisztikai adó, es akkor már be is beszéljünk a jutalekomról.
Szóval ha átutalsz bekem csak most, csak itt 35MFt-ot, akkor kiszámolom, mennyi az ára. Teljes körű ügyintézéssel persze. A dijban az óvadék és teljes bírság összege is venne lesz, a letöltendőt sajnos nem tudom átvállalni, de ha leülted, lesz egy csodás kis birodalmad!
Na? ;)
Teknőst ne vedd meg.
Nem elég ijesztő. Rengeteget spórolsz azzal, ha kihagyod.
A bálnánál vigyázz, ámbráscet legyen, a többi nem elég harapós.
Csak megközelítőleg lehet megmondani.
Egy egyes / kettes és utána még sok nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!