Lányok, hölgyek, mit szólnátok ehhez a randihoz?
Aki eljön velem randizni, azt elviszem egy középkategóriás étterembe, ahol bármit ehet a napi menüajánlatból. Frissen szedett virággal kedveskednék neki. A közeli rétről (tudod honnan) szedném a két kezemmel, mielőtt a hajnali harmatot teljesen felszárítanák a nyári nap perzselő sugarai.
Az érkezés után hosszasan sétálnánk, mert benzinre nincs pénzem, de otthon várna már a behűtött lafiesta és a páratlan mezőberényi szóda.
Szeretnék hosszasan elbeszélgetni egymás lelkivilágáról, érzéseiről, terveiről, esetleg kicsit kártyázni, olvasni, gyertyafénynél. Sajnos az áramdíjra szánt összeg az étkezés finanszírozására menne el, de a gyertya romantikussá tenné az eseményt.
A tartalmas, minőségi időtöltés végén pedig hosszú, forró csókkal búcsúznék, fogaim hiányai nem akadályoznák a hölgy nyelvének zavartalan siklását a számban.
Természetesen hosszú távra tervezek, amennyiben lehetséges, örökre.
Várom privát üzenetben a jelentkezéseket, "egy örök szerelmes" jeligére.
Oh, én is elfolytam.🤤
Persze, hogy rohadnak.
Miért hazudnék? 😱😱😱 az egy dolog, hogy megvesztegethető vagyok...de még senki nem próbált megvesztegetni. Bárcsak...
Köszi 18-as, én már családos nő vagyok, így nem versenyzem, csak szurkolni jöttem :)
(14)
oh. kiábrándító. :( na nem baj.
de ha esetleg egy szabad hétvégéd van elviszlek a meki mögé. Sok finomság ki van ott dobva. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!