Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kozmetikusok, ti mit szólnátok...

Kozmetikusok, ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Elszeretnék menni kozmetikushoz arckezelésre, de olyan szinten nem bírom, ha hozzám érnek (gyerekkori trauma), hogy ha csukva kell lennie a szememnek, akkor nagyon durván remeg. Most ha 1 órás az arckezelés, akkor 1 órát remeg, ugrál. Félek, hogy idegbetegnek néznek, vagy én idegesíteném ezzel halálra a kozmetikust.
2020. aug. 18. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
38%
El ][ szeretnék.
2020. aug. 18. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
En ugyan nem vagyok kozmetikus, de szerintem nyugodtan szolj neki, hogy ez van. Meg fogja érteni.
2020. aug. 18. 15:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is nyugodtan menj el - én sem vagyok kozmetikus.

Egy régi kozmetikusom mesélte, hogy volt olyan, hogy csupa pattanásos fejjel mentek hozzá, és több órát vett igénybe az arctisztítás. Muszáj volt megálljon egy kis szünetre és levegőzzön, mert kifáradt a nyomkodásba. Mikor visszament és kinyomta az első pattanást, a kuncsaft hirtelen elkapta az arcát és beleremegett és ez a szünet utána a lány egyre rosszabbul viselte a nyomkodásokat, pedig még sok volt hátra.

Ő úgy gondol vissza erre az esetre, hogy nagyon sajnálta a lányt. Nem idegesítette, hanem egyszerűen megértette, hogy fáj. Többször gőzölte, mint szokta, és próbált finom lenni, mert egész egyszerűen sajnálta.

Szóval szerintem te is nyugodtan menj el.

2020. aug. 18. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én elmondanám neki, hogy van egy ilyen problémád és nem tudsz ellene mit tenni, esetleg van-e valami mód, hogy ennek ellenére megcsinálja a kezelést. Gőzölés alatt csukva kell legyen a szemed, az biztos. Az egyik kozmetikusom ilyenkor radírozott, a másik viszont hozzám sem ért ez idő alatt, szóval szerintem megoldható. Ha nyomkodás is lesz, ez alatt szerintem nyitva lehet a szemed, arckrémeket is rád tudja kenni ugyanúgy.
2020. aug. 19. 15:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:) Valami "ránctalanító" kezelést szeretnék igazából.
2020. aug. 19. 20:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!