Miért figyel engem állandóan Selena Gomez?
Húzzál zacskót a fejedre; legalább te nemlátod, hogy ő figyel. De azért légző -és táplálkozólyukakat hagyjál ki. Vaalmint, ha akkora a zacskó; akkor ürítőlyukat is. Csak arra legyél tekintettel (tekintettel igen, zacsküval a fejeden XD) , hogy ne lógjon bele a vécészetbe.
De egyébként az is egyszerűbb megoldás, ha napszemüveget teszel rája; így pedig, tehát ha rája vagy; nem látod, hogy ő merre néz. Így már pacek lesz.
"Bocsánat... De MIVAN???"
Csókolom, Demi/Ági van?:)
Semmi baj nincs, el van nézve, egyébként kedd. :) [Ha nagyon elnéztem, akkor szólj.:)]
Demi és Sel barinők lehetnek, tehát lehet, hogy lesz Demi is :)
Az "Ági van?"-os egy nagyonrégi reklámból van. :):) Lehet, hogy még meg se voltam akkor; nekem az 70-es évekből rémlik, hogy az volt a videó felirata, amiben láttam, én meg 92-es vagyok amúgy tehát. :):)
Nekem amúgy egyszer volt olyan, anya adott pénzt, és mondta, mit hozzak a boltból. Így nézegette, hogy hogy adja, hogy a leg praktikusabb; és akkor a végén azt mondta töprengése után, hogy: "Adok egy ötezrest. De elszámolni vele!." És akkor én meg viccből kérdeztem, hogy "És ha nagyon elszámolom"?:D:D Erre már nem emlékszem, mi volt a válasz, de szóval funni volt maga a szituáció. :):) Funnivá tételeződött. :):):) :) [Funny/Fán(n)i= vicces angolul.:) De én sokszor funninak mondom u-val, mert cukinak találom; valamint viccesnek még. :) Az funniaz. :):) Annak találom meg. :):) ]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!