Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért figyel állandóan a macskám?

Miért figyel állandóan a macskám?

Figyelt kérdés
Csak akkor nem néz, mikor alszik. Kedvenc helye, hogy fölugrik a szekrények tetejére és onnan néz. Még a másik szobából is (ha nyitva van az ajtó, pont átlát), azt látom, hogy engem néz. Ha fölkelek, kimegyek mondjuk a konyhába, jön utánam, fölugrik a hűtőre, onnan néz, követi minden mozdulatomat, hogy mit csinálok. Néha ijesztő tud lenni. Miért csinálja ezt? Másnak a macskája is csinál ilyet?
2019. márc. 19. 11:59
 1/7 anonim válasza:
100%

Tervezi a halálodat :)

Na jó, az én makkám is ezt csinalja. Csak kiváncsi, érdekli mit csinalsz. Mondd el neki hogy a gazdi most éppen főz, stb.

2019. márc. 19. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyenek.

Leskelődnek😊

Sose tudni mit gondolnak, mit miért csinálnak.

Szerinted az én macskám miért hordja fel a méretéhez képest hatalmas köveket a kerti tóból? Ha már ennyire kövezni akar lenne közelebb is az udvaron

Minden macskának van furcsa szokása.

Ezért szeretjük őket.

2019. márc. 19. 13:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Kitanulmányozza a szokásaidat és akkor fog lecsapni, amikor nem számítasz rá. :D

Egyébként ilyenek a macskák. Az enyémek is ezt csinálják, kíváncsiak mindenre.

2019. márc. 19. 13:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Az enyémek akkor figyelik minden mozdulatomat, amikor éhesek. Ha elindulok a spájz felé, ahol a cicakaja van, vagy kinyitom a hűtőt, már ott sündörögnek körülöttem.
2019. márc. 20. 10:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Az enyem is sokszor figyel, olyankor mindig megprobalom elmagyarazni neki, hogy mit csinalok, ha meg kajat, akkor mindent megszaglaszhat, odatartom neki egesz kozel, es a fozeseket igy baromira elvezi, mindenfele illat erdekli. :)

Egyebkent szeret teged es erdekli mit csinalsz, orulj neki. :) Nem minden macska kivancsi igy a gazdira. :D Az enyem az meg dumal is melle amugy. :D Tied lehet nem nyavog annyit azert fura csak, de ez is eltero melyik mennyit beszel, szemelyiseg kerdese. :D

Az egyik legcukibb amugy az volt mikor tesztat nyujtottam ki, azt hiszem pogacsat, mire felagaskodott a szeken es nezte, hogy most mi tortenik a sodrofaval. :D Egyebkent jo erzes, hogy tenyleg ilyen oszinten erdeklodik a dolgok irant. :D

2019. márc. 20. 11:30
 6/7 A kérdező kommentje:
De, kurrogni szokott ha ránézek, meg válaszol ha beszélek hozzá. :)
2019. márc. 20. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:
2019. márc. 24. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!