Miért figyel állandóan a macskám?
Tervezi a halálodat :)
Na jó, az én makkám is ezt csinalja. Csak kiváncsi, érdekli mit csinalsz. Mondd el neki hogy a gazdi most éppen főz, stb.
Ilyenek.
Leskelődnek😊
Sose tudni mit gondolnak, mit miért csinálnak.
Szerinted az én macskám miért hordja fel a méretéhez képest hatalmas köveket a kerti tóból? Ha már ennyire kövezni akar lenne közelebb is az udvaron
Minden macskának van furcsa szokása.
Ezért szeretjük őket.
Kitanulmányozza a szokásaidat és akkor fog lecsapni, amikor nem számítasz rá. :D
Egyébként ilyenek a macskák. Az enyémek is ezt csinálják, kíváncsiak mindenre.
Az enyem is sokszor figyel, olyankor mindig megprobalom elmagyarazni neki, hogy mit csinalok, ha meg kajat, akkor mindent megszaglaszhat, odatartom neki egesz kozel, es a fozeseket igy baromira elvezi, mindenfele illat erdekli. :)
Egyebkent szeret teged es erdekli mit csinalsz, orulj neki. :) Nem minden macska kivancsi igy a gazdira. :D Az enyem az meg dumal is melle amugy. :D Tied lehet nem nyavog annyit azert fura csak, de ez is eltero melyik mennyit beszel, szemelyiseg kerdese. :D
Az egyik legcukibb amugy az volt mikor tesztat nyujtottam ki, azt hiszem pogacsat, mire felagaskodott a szeken es nezte, hogy most mi tortenik a sodrofaval. :D Egyebkent jo erzes, hogy tenyleg ilyen oszinten erdeklodik a dolgok irant. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!