Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Idegesítő ez a dolog?

Idegesítő ez a dolog?

Figyelt kérdés
***** kis saját házikészítésű idegőrlő hülyeség!meg kell találni benne két dolgot: az egyik egy link,az a fontosabb,a másik pedig egy valami.aki megtalálja,és elmondja mi van benne(hogy elhiggyem,hogy megtalálta)azt felpontozom!

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. aug. 14. 17:42
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
upp bocs,a linket nem írtam oda,de már nem is fogom,mert már azóta bezártam és nemtudom hol van.bocs.írd be a mindenben keresőbe,hogy lepontoz.
2010. aug. 14. 19:09
 32/39 anonim ***** válasza:
Kiadott egy csomót, melyik a lényeges?/fontos? ~
2010. aug. 14. 19:13
 33/39 anonim ***** válasza:
jól elvagytok basszus,minden kommentet végig olvasam de nem jöttem rá mi heréről van itt szó
2010. aug. 14. 20:06
 34/39 A kérdező kommentje:
roxanaaaa-nak:már nem lényeges,de te is csinálhatnál hasonló "idegesítő"-t!utolsónak:csak a kérdésre figyelj,ne arra,hogy mit dumálunk.töltsd le,ami a linken van,és ha kibontottad,akkor keresd meg "a linket"(egy szöveges dokumentumban van,az egyik mappában!
2010. aug. 14. 20:47
 35/39 anonim ***** válasza:
mivan?
2010. aug. 16. 16:47
 36/39 anonim ***** válasza:
Bocsi, de ehhez nekem nagyon nincs türelmem xD Már így is az idegbaj kerülgetett az elején, amikor egyesével nézegettem a mappákat xD ~ remélem nem gond =/
2010. aug. 16. 16:57
 37/39 anonim ***** válasza:

na akkor ezt skubizd kisanyám :D

ha ezt valaki megfejti akkor lepontozom :D

na nem ám :D csak kiváncsi vagyok tudjátok e hogy ez mi

feladvány:

:|>->Op

2010. aug. 28. 21:38
 38/39 A kérdező kommentje:
a link elavult.de kivan javítva: ***** de ha az sem lenne jó(amit kétlek),akkor ittvan mégegy link,de innen csak tízszer lehet letölteni!: *****

2010. szept. 9. 16:32
 39/39 A kérdező kommentje:
itt a delete linkem,de erre RÁ NE MENJETEK!úgyis csak a rapidsharról szednétek le!delete link: *****

2010. szept. 9. 16:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!