Bocs de a városiak meg azt hiszik márciusban vetik a tarhonyát...honfoglalon egyszer azt jelölték be
2021. jan. 5. 15:39
12/263 Wadmalac válasza:
#11:
Én is egy nagyközségben lakom, de mozgok mindenfelé, dolgoztam évekig a 16. kerületben is és elmondhatom, hülye mindenhol ugyanannyi van, a városiakat beképzelt hülyének, a falusiakat tanulatlan bunkónak minősítő fajtából.
A tájszólás sem keverendő a nyelvhelytelen vagy szánalmasan alacsony szókincsű, folyamatosan "trendi" kifejezéseket használó argóval.
2021. jan. 6. 07:50
13/263 anonim válasza:
És mit jelent az, hogy tuttok? Talán tudtok? Azért vidéken is ismerik a helyesírást.
2021. jan. 6. 12:46
14/263 Wadmalac válasza:
#13: fonetika hangsúlyozása írásban. :D
"Azért vidéken is ismerik a helyesírást."
Nem, sajnos itt SEM: :D
2021. jan. 6. 12:59
15/263 anonim válasza:
Hello, én nem tudom , hogy engedi-e kiírni főkérdésbe a Tudtok szót; régen volt egy időszak, amikor nem engedte; és akkor születtek ezek a kérdések, hogy "Írnátok mondani...?" Tudnátok mondani helyett; de egyébként azt hiszem, hogy azóta már engedi kiírni. De egyébként asszem, én is írtam ki ilyesmit egyszer; már nem emlékszem, hogy elgépeltem, direkt úgyhagytam, mert még egy plussz poén; asszem, el is gépeltem, és viccből már úgy hagytam; de meg még el is gondolkodtam rajta; hogy vajon engedné-e kiírni; de szerintem itt most ez a "Tuttok" tök aranyos a kérdésben. :):) Nekem tetszik. :):)
2021. jan. 6. 14:49
16/263 anonim válasza:
*Mert volt 1-2 ember, aki nem vette észre; hogy akkor átírta 'írnátok'-ra; de a mondani is benne maradt. :):)
2021. jan. 6. 14:50
17/263 anonim válasza:
Ich kann nur Deutsch sprechen.
Leider versteht mich niemand in ein ungarisches Dorf. :/ xD
2021. jan. 6. 17:23
18/263 A kérdező kommentje:
Gyerekek!!,, ha nem hiszitek csinálok néktek bográcsosságos bulájt, ha engedi a Magyar!!
2021. jan. 6. 18:56
19/263 A kérdező kommentje:
Jóvan no, még jó, hogy Humor kategória!
🍀
2021. jan. 7. 03:48
20/263 anonim válasza:
Teringettét! Ne piszkáljad a falusit, mert kapsz a fokossal a fejedre!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!