Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tuttok é falusiosan?

Tuttok é falusiosan?

Figyelt kérdés
Én falura kőtöztem, de nagyon jó érzem itt magamot!

2021. jan. 5. 04:44
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/263 A kérdező kommentje:

Má írtam, va Házi Szilvórium früstök elejte!

A Jószágokot itatom 1 óra múva!

2021. jan. 25. 08:04
 82/263 anonim ***** válasza:
100%

“Jó szerencsét!”

Mi ez a kommunista beszéd itten, kérem? Na majd bemózerolom kendet a keddi szövetkezeti tanácson!

Juliska nénéd (a Malkovicsné)

2021. jan. 25. 08:05
 83/263 Wadmalac ***** válasza:
100%

"Mi ez a kommunista beszéd itten, kérem?"

Méér, ma mit mondanak a bányászok?

2021. jan. 25. 08:14
 84/263 anonim ***** válasza:
100%

Aztat, hogy vissza Triatlont. Ennyit sem tud a gyesznó kended?

Juliska nénéd (a Kisfalusiné)

2021. jan. 25. 08:25
 85/263 veterán vas ***** válasza:
100%

Haggyákmá a brontba' eszta állandó politikáskodást.

/kommunista meg Triatlon, meg ijjenek? bezzeg a templom levakolására nincs lóvé/

Magameg Juliskanénnye döncsemá el, hogy mellik emberhez tartozik, mer 8:05-kor még Malkovicsné vót, oszt 8:25-re má Kisfalusiné lett?

Hogya bánatos valagba lehet valakinek 20 perc alatt a válópört is mega férjhezmenést is lebonyolítni?

Gondolom a nagyobbik jánya intézte aki a kösségházán takarító.....

Mer tuggyuk, hogya jegyző úr nagykujon, oszt egy pendejalányúlással még az ijjesmit is képes lepapírosni egy pillanat alatt.

Amúgy semiközöm hozzá, de ezígy bigámija meg fertő!

Még jó hogy az esperes úr nem tud róla. (de majd szólok)

2021. jan. 25. 08:58
 86/263 anonim ***** válasza:
100%

Még az illömöt sem tudja kend e? Majd adok a kendermagos tikjainak a valagára, ha megin kikapirgálják nekem a kerti veteményesit!

Aszongya hogy nyögdéjas özvegyi rokolyás állampolgár közeledik maga feli, akkor joú hangosan köszön a fejkendő megkötési módozata szerínt! Ha babos kendő virít az öregkisasszony fejin, óbégasson egy nagyot, hogyis “Kiskezit csókolom Mari nénnye!”. Amennyiben a kendő mintázata muskádli formát sejtet, maga habtákba vágja magát oszt kukoríkol, hogyaszongya “Hogy lészen a reumája, Juliska néném?” Érti maga esztet?

Nyékládházi Fonókör

(Főtanácsos: Malkovicsné Julis

Helyettes tanácsos: Kisfaludi Juliska néni

Íródeák: Sánta Pistáné Marika

Hivatalus jegyző: özv. Pityókás Mari)

2021. jan. 25. 09:09
 87/263 veterán vas ***** válasza:
100%

Hát biza utójjára az Andersen gyereknél olvastam valamiféle Juliskáról, mera mi vidékünkön tisztessége ember nemad ijjen mesebeli nevet a jányának.

Mifelénk Bözsik , Marisok, meg Jolánok vannak deaz rengetek.

Vóteccer a faluba egy Viktória is, de az amolyan faros-begyes tőtenivaló típus vót, akinek nemegészen a tollfosztás meg a babcsépelés vót a főkeresete (érti ugye?) szóval ő meg elköltözöt Kassára éccakai életet élni, úgyhogymá ijjen nevű sincs a faluba.

Na mindegy.

Ja, asztírja nyékládházi fonókör. Nahát, má megint férrebeszél mint egy városi ficsúr!

Tuggyameg, azon a településen valaki vagy nyéki, vagy ládházi.

Mera kettő nagyon más. Olyanok azok, mint az kecskebéka mega nádirigó.

Egymás mellett élnek a JóIsten szabad ege alatt, de nem közösködnek, nem párosodnak. Szóval vagy ez vagy az. Ne keverje, merabbúl csunya verekedés támadhat.

Lássa, má megint tanult valamit.

Hát ezér éri meg ijjen okosemberrel szótváltani mint amijjen én vagyok, mer csak pallérozódik az agya. Amúgy meg semitse tunna, mer mindég csaka Szabadföldet olvassa deazmeg el van mán maradva.

Na álgya meg a Teremtő, mosmá sietek, mer várnak a gazdakörbe.

Jeles nap a mai, mer arról fogjunk voksolni, hogy mikor győjjön a tavasz.

/én meg ugye vezetőségi tag vagyok, hát illendő hogy megmongyam az okosságot/

2021. jan. 25. 11:46
 88/263 Wadmalac ***** válasza:
79%
Az a Jancsi meg a Juliska jány az rémlik. Az vót az a kölök, aki a fődre eresztette a magját...vagy az a Bibliába' vót?
2021. jan. 25. 12:16
 89/263 veterán vas ***** válasza:
100%

Jajhát wildröfi uram má megént csak kavar mint a Pistabácsi zárlatos betonkeverője.

(tuggya amit a Hajdumosógép motorjábúl eszkábált)

Deén átlátok a szita likán, belűlem nemfog majomparádét csínyáni egy ijjen kurtafarkú süldő nevű!

Mer még ha leimádkozza az aprószenteket is az égbűl, akorse fog éngemet összeugrasztani a nyéki kollégával.

Különbense disznólkoggyon mer vannak itten még romlatlan fijatalok, meg nőnemű hölgyek is. Meraszt Kend is beláthassa, hogyeza "magvető" öléggé áthallással leledzik ami szép magyar nyelvünkbe.

Szóval vagy neszójjon, vagy maraggyon csedességbe.

Oszt viselkeggyen, mera jólnevelcség nem kapcarongy!

2021. jan. 25. 13:49
 90/263 Wadmalac ***** válasza:
79%
Jóuvanno, akkó a Bibiábú is kihúzom a csunyaságot. Odaírom, hogy az a magömlés úgy vót, hogy Onán kiharapta a zabos szák sarkát.
2021. jan. 25. 13:52
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!