Hány válasz lesz vajon 2021 végéig itt? :)
Figyelt kérdés
Egy tippet írjon mindenki, hol fog állni a számláló 2021 december 31-én éjfélkor itt, illetve ha kedvetek van a gondolataitokat a 2020-as évről vagy hogy mit vártok a 2021-től. Vagy épp ami eszetekbe jut szabadon, aztán majd év végén olvassuk :)2021. jan. 1. 01:43
241/488 Müller ádi válasza:
én félig francia vagyok de budapesti #yeah #budapest #féligfrancia
242/488 anonim válasza:
Én magyarnak érzem magam. 😊🇭🇺
243/488 anonim válasza:
Jancsi elsején született meg a kérdés, eddig 242/243 van; és most júni 11-edike van. "11 Edike", ez milyen cuki. :) ; na, és szóval, fogalmam sincs, hanyadik napja ez az évnek, de mondjuk számoljuk harmincanként. De mondjuk sacc/kb. az 5X30; meg még 11 nap, akkor az 161 nap alatt jött létre mondjuk 243 válasz eddig; legyen akkor most az; és akkor 7x30 az mondjuk 200-210 komment jöhet még ez alapján plusszban; ha tartjuk a tempót. És akkor mondjuk számoljunk 205-tel; akkor mondjuk az, nem tom, most nem írom ide a végeredményt, bocsi. :):)
244/488 anonim válasza:
*Ja, de, ez egyszerű; csak a 243-at meg a 205-öt kell összeadni !! :) .
Akkor az 448 pl összesen; vagy valami ilyesmi. :):)
245/488 anonim válasza:
Szerintem lesz az egy picivel több is
246/488 anonim válasza:
Legyen úgy akkor csak nyugodtan. ! :)
247/488 anonim válasza:
Magyar vagyok, magyarnak születtem... XD Szerintem olyan 5-600 komment lesz.
248/488 anonim válasza:
Valaki diákmelót tud fehérvár környékén, vagy balatonon ? 😂
249/488 anonim válasza:
"Valaki diákmelót tud fehérvár környékén, vagy balatonon ? 😂"
Sajnos nem. Én már kimentettem az összes halat a tóból. Visszapakoljam; hogy neked is legyen melod?:):):) XDDD (Ez természetesen csak vicc volt.:))
250/488 anonim válasza:
Majdnem 1 hete nem jött ide válasz, mi a helyzet veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!