Mit kezdjel ezzel,hogy én végettem van a kijárási tilalom??
Figyelt kérdés
segítsetek én végettem van a kijárási tilalom és koronavírus mivel kapok injekciót amit nem szívesen akarom és csomó rosz dolgon keresztül mentem és előjött ez a vírus mindehol korlátozások stb ha tudná a világ hogy ilyen bolond van a világon mint én akkor nem lenne ez az egséz nem tudom ezt feôdolgozni!! ráadásul 29 leszek se barátnőm se csók se szex nem volt ilyen létezik??2020. dec. 31. 21:36
2/18 A kérdező kommentje:
nem iszom komolyan gondolom !!
2020. dec. 31. 21:41
3/18 anonim válasza:
Elfelejtetted bevenni a napi gyógyszeradagodat. Várj egy picit, majd odaszíjazlak az ágyhoz, nehogy kárt tegyél magadban, vagy másban!
4/18 anonim válasza:
Próbálkozz a fiúknál.
Azoknál hátha bejössz.
Inkább tedd fel a szájmaszkot.
Az üveget meg a hűtőbe.
5/18 anonim válasza:
Akkor nem értelek pontosan: "végettem van a kijárási tilalom"
Nem tehetsz semmit a tilalomról, az a vírus miatt van.
6/18 A kérdező kommentje:
nem
2020. dec. 31. 21:43
7/18 anonim válasza:
Még mindig nem miattad van, Andris!
9/18 A kérdező kommentje:
igen most is az a bah hogy félelem van az agyamba
2020. dec. 31. 22:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!