Hol tudok elbujni?
Figyelt kérdés
Az utcan vagyok es itt van 2 rendor a sarkon nem akarom h eszrevegyenek nagyon felek h meglatnak mert nincs igazolasom itt vagyok a busz palyaudvarnal hol tudok elbujni?????2020. dec. 30. 23:09
2/14 anonim válasza:
Azonnal dobj el a kezedből minden olyan dolgot, amiben elektronika van és ugorj be a legközelebbi konténeres kukába. Arra ügyelj, hogy ha üres a kuka, akkor alkalmatlan a rejtőzködésre!
3/14 anonim válasza:
Én egyszerűen a szemem elé tenném a kezeim és akkor elbújtam, hiszen, ha én nem látok, engem sem látnak.
6/14 anonim válasza:
Ha a sarkon vannak akkor azok csak rendőrnek öltözött k.rvák, előlük nem kell bújkálnod.
7/14 anonim válasza:
Nem bújj el, hanem vedd ki a nadrágszíjad és kiabáld, hogy:
" Bundás hol vagy? Gyere ide!"
9/14 anonim válasza:
Legközelebb ilyen lesz
Menj ki az útra és légy láthatatlan
Spongyabob mondása szerint: "figyelj az útra,nincs más csak az út"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!