Ciki sztorik? Bármi jöhet!
Akármilyen ciki sztorik jöhetnek, imádom őket olvasni, és másokon röhögni. *gonosz vigyor*
Én egyszer megettem egy osztálytársam kakaóscsigáját, mert szinte hivogatott, én meg azt hittem, az előző osztály hagyta ott. :) Szegény srác, mikor bejött, épp akkor tömtem a pofámba a csigát, ő meg balhézott! XD De aztán vettem neki egy vaniliásat, ő meg végül megbocsátott, de az osztálytól egy évig hallgattam ezt! Sőt, utána még ha kajáltam, mindig megkérdezték, hogy ezt meg kitől loptam? XD Hihetetlenül gáz volt, de most már csak szakadok rajta! XD
hát ez egy kicsit más mint az előzőek...
benzinkúton tankoltunk férjemmel.4 es kúton tankolt az autóba,elfelejtett a kannába is tankolni,ezért átment a 6 oshoz,ott megtöltötte a kannát is.bement fizetni mondja a kutasnak 4 es 6 os.nem is figyelte mennyit számolt.kijött,indulnánk hát nézzük a 6 ost nem számolta.gyorsan visszament fizetni de addigra már nézték ki tankolhatott ot..holt ciki volt,mintha fizetés nélkül akartunk volna meglépni,pedig csak egy ezresért tankolt a kannába.le se járatnánk magunkat hogy ellépünk.car helyzet volt.
hát nekem volt egy cikisztorim ezt eddig még senkinek nem irtam le..
ausztriába voltam és voltak ott elefántok..
és hát mentünk mentünk volt ott egy pad leültem de nem vettem észre hogy ott egy elefánt és beleültem az ormáányába és belém lövelte a vizet..
nekem van sok...elmes¨Ślek egyet:
Egyszer a suliban t¨Şz¨Žrai sz¨šnet volt ¨Śs akiknek j¨˘r a t¨Şz ¨Žrai azok kiflit ¨Śs tejet kaptak ¨Śs a bar¨˘taimmal t¨Şz¨Žraiztam ¨Śs ¨Śn ¨šltem 02k ¨˘lltak majd valami viccesen elkezdt¨šnk nevetni majd az egyik a fejemre 02nt02tt egy poh¨˘r tejet az eg¨Śsz oszt¨˘ly rajtam nevetett m¨Śg a (volt)szerelmem is, ¨Śs ¨Śn is megpr¨Žb¨˘ltam nevetni, de annyira ciki volt ¨Śs ut¨˘na mehettem a WC-be hajat mosni 9ü89ü8
Egy udvarban lakunk unokatesóimmal de külön házban,karácsonykor mindig átjönnek,egy könyvet kaptam aminek először láttam a borítóját azt hittem segg van rajta,de aztán kiderült hogy barack
Bontottam ki a csomagot,eszembe jutott a ,,segg" elkezdtem röhögni azok meg nem tudták min
Ez inkább vicces:
Okostelefonomnak olyan kicsi a töltője,szal úgy történ hogy a gerendán van az amibe be kell dugni
Hosszabíttónk a kaacsonyfára kell,nem tujuk hova bedugni ha lemerül,vedugtuk a gerendán lévő konnektorba,a telefonom a kicsi töltője miatt meg ott lógott a levegőben😂😂😂😂
Húgóm 17/L
Én 19/F
Hugi épp a szobájában öltözött
Nála hagytam a videogame-mat
Anyum mondta higy nyugodtan menjek be
Oké
Bementem,hát mit látok?
Hugom épp öltözött ,anyaszült meztelen volt
Szerencsére nem vett észre
Fkgtam a videogamet és futok ki
Aztán utána kiderült,higy anya nem nekem momdta a fent említett mondatot
Hanem apának,higy nyugidtan menjen be dolgozni
Jaaaj!hát még jó hivy tesóm nem vett észre!
Efyébként jó popsija van
Kar higy a "többi " -t nem láthattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!