Akkora volt mint egy ló csak nagyobb mi lehetett az?
Figyelt kérdés
Éppen kint cigiztem a kertben hogy legyen egy kis lelki békém a nap végén, majd egy furcsa hangra lettem figyelmes. Olyan volt mintha nyerités lenne de mintha egyszerre lett volna egy hangosabb meg egy halkabb nyerités. Utána átjött a keritésen egy ilyen homályos fekete folt lény ami mintha két dimenzióban létezett volna egyszerre és az egyik dimenzióban nagyobb volt mint a másikban. Megijedtem, és hozzádobtam a karácsonyra kapott virgácsomat majd eltűnt. A Nagyi azt mondta még a virgácsra, hogy ez egy varázsveccő és távol tartja a loút. Ez mit jelent? Mi lehetett ez?2020. dec. 21. 07:07
3/13 anonim válasza:
Hogyan kaptál virgácsot mikor még hármat kell aludni karácsonyig?
Két tehén fűrészel a padláson
Egyik kérdi: Messze van még karácsony?
-Te hlye! Nem is arra megyünk!
5/13 anonim válasza:
Az újak már nem értik a viccet, 2013-4-re meg sikeresen ki lettek innen a loú-zó trollok irtva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!