Valamelyik este láttam az égen egy nagyobb csillag méretű pirosan világító valamit mi lehetett?
Figyelt kérdés
Nem repülő volt az biztos ,de mozgott és piros volt a kozepe es körülötte narancssárga fény. Nehany percig volt ott es hirtelen eltunt2019. nov. 18. 23:07
1/5 anonim válasza:
Hogy mozgott? Ha egyenes vonalban egyenletesen és nem állt meg akkor műhold lehetett. Ugyanis vannak már olyanok amik időközönként erős vakító fénnyel lelvillanak amire én azt hittem korábban hogy UFO. Persze láttam már azt is de az teljesen máshogy viselkedik meg minden.
4/5 anonim válasza:
Azegy szuperinteligens faj űrhajója volt, éppen teret váltott azért volt a sárga fény majd az eltűnés
5/5 anonim válasza:
Lehetett műhold is, katonai műhold is (azok irányt is váltanak néha), meteorológiai ballon stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!