Voldemort incel volt, ezért akarta uralni a világot?
Figyelt kérdés
Sötét varázslatokkal megreformálhatta volna a világot, hogy a csúnyáknak is jusson barátnő.2020. dec. 1. 14:05
1/12 anonim válasza:
Voldemort egy őrült diktátor volt, pont lesz*rta hogy valaki csúnya és nincs barátnője.
2/12 anonim válasza:
Voldemort egy fullos pasi volt Tom Denem korában, az összes lány rá csorgatta a nyálát. Egész egyszerűen pszichopata volt.
3/12 anonim válasza:
Voldemort napjaink tipikus senkijét személyesíti meg, aki rosszindulatú, szociopata, irigy és féltékeny. Egy nagybetűs Senki, akit zavar az, ha a szomszédnál zöld a fű és inkább beszökik a kertedbe, mindenre rápisál, hogy rohadjon le minden növény a kertedben.
4/12 anonim válasza:
Voldemort pont nem volt sosem egy "senki". A suliban pont, hogy egy népszerű gyerek volt aki szinte mindenkit lenyűgözött és jól mentek a dolgai. Utána is rengeteg hívet gyűjtött,mint láthattuk.
Messze volt ő a "senkitől".
5/12 anonim válasza:
Miért kellene becsülni egy senkit, aki mások életét tönkreteszi? Ennyire elvarázsolnak téged az elmebeteg pszichopaták? Addig lesz neked is kedvenced egy gyilkos, amíg nem te vagy valamelyik szeretted esik áldozatul.
6/12 anonim válasza:
Mivan? Lol ki mondta, hogy kedvencem és imádom a pszichopatákat? Ki becsülte itt őt? Én a tényeket írtam le rá vonatkozva,amik a TÖRTÉNETBEN voltak.
Komoly komplexusaid lehetnek.
7/12 anonim válasza:
Már megint a személyeskedés szokás szerint. 😂 A történetben egy tipikus pszichopatát láthattunk, aki CSAK azért tudja elérni a célját, mert beteg. Sem érzései nincsenek, sem gátlásai. A valóságban is ilyenek. Mindenkit lenyűgöznek, közben tönkreteszik az életed. Egy ilyen senkit soha nem fogok elismerni.
8/12 anonim válasza:
"Már megint a személyeskedés szokás szerint."
Mondja az aki elkezdett személyeskedni. De nem etetlek tovább,láthatólag így is van elég gondod.
9/12 anonim válasza:
Én találkoztam már pszichopatával és tapasztaltam, hogy ezek a szörnyetegek milyenek is tudnak lenni. De nem baj. Egyre elterjedtebb probléma a lelketlenség, majd te is tapasztalsz. 😊
10/12 anonim válasza:
5. milyen kedvenc gyilkos? mivan?:D egy könyvből/filmből, akármiből nem lehet kedvencem a gyilkos, mert attól kéne tartanom, hogy meggyilkol engem és a családom? mellesleg, ha meg nem fikcióról beszéltél, hanem igazi gyilkosokról akkor nem tudom honnan hoztad fel ezt a témát hiszen jelenleg voldemortról szól a kérdés és nem egy valaha létező sorozatgyilkosról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!