Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek is gáz, ha 7...

Szerintetek is gáz, ha 7 centis a hónaljszőröm és növesztem?

Figyelt kérdés

A barátnőmék kicsúfoltak, mert elvileg túl nagy a hónaljszőröm. Nem szeretném leborotválni, szerintem ettől igazán különlegessé válok. Szerintetek jól néz ki? És kozmetikus/fodrász tudná fazonra vágatni?

12/L

2010. aug. 9. 22:33
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
89%
De bizony van nekik, főleg lányoknak. -.-, mellesleg ez nem komoly kérdés, humor témakör, és felkerült fuckyeahra is
2010. aug. 13. 12:37
 22/34 anonim válasza:
azért a végtelenségig nem fog nőni, bizonyos helyeken eléri a szőr a maximális hosszt, és megáll a növésben. ez emberfüggő is, de gondolom, a karodon lévő szőrt se tudnád növeszteni, akárhogy szeretnéd... ja meg hát én ugye fiú vagyok, én még sosem borotváltam a hónaljam, már 5-6 éve természetesen nő, mégsem méteres...
2010. aug. 13. 12:47
 23/34 anonim válasza:
55%

Ez tuti kamu, 12 évesen 7 centi? :O

Lehetetlen, 16 vagyok és FIÚ, sose borotváltam mégis fél centi maximum az egész, 12 évesen még szőr se nagyon van az embereken kivéve ha valami nagyon elcseszett csubakka géneket örökölt...

2010. aug. 13. 14:40
 24/34 anonim ***** válasza:
71%
utolsó: a fiúknak sokkal, sokkal később kezd el nőni, mint a lányoknak. 12 évesen nekem is volt már, kellett is borotválni rendesen. Az egyik barátnőm, aki egy évvel(!) fiatalabb nálam, neki még előbb kezdett el nőni, mint nekem, és soha nem borotválja. Annyira undorító és visszataszító volt már ilyen 12-13 évesen is, mert nagyon hosszú és sűrű volt neki, és már közelébe se akartam menni, mert mindig tök büdös volt. Szóval de, a lányokon van 12 évesen szőr, sőt előbb is.
2010. aug. 14. 12:14
 25/34 anonim ***** válasza:
64%
Valaki meg be is veszi. :D
2010. aug. 14. 12:25
 26/34 anonim válasza:
ember!!! hol élsz te az őskorban?? 12 évesen ször?? biztos valami amerikai szeplős szőke hajú ,vastag szemöldökű McDonald vezetéknevű parasztfarmról származhatsz.sztem ha növeszteni akarod egyszer vágd le és csinálj belőle ruhát magadnak:P de komoly. tudsz küldeni róla egy képet?? lécci felraknám a puruttya meg a pedomaci.hu-ra
2010. dec. 2. 15:30
 27/34 anonim ***** válasza:
inkább a punciszőröd növezd :) hónaljszőr az nem szép, de puncinál igen :)
2011. júl. 14. 14:38
 28/34 anonim válasza:
Nem veszed észre h szivatnak??? naná h gáz.Szerintem borotváld le.
2011. júl. 14. 16:21
 29/34 anonim ***** válasza:
Kittó: nem veszed észre, hogy a kérdező nem gondolta komolyan, és csak viccből írta a kérdést? Olyan hülye emberek vannak.
2011. júl. 14. 23:29
 30/34 anonim válasza:
Te Elmebeteg..XD Naná hogy Gáz!! XD Bocs hogy én közlöm veled dehát ha ekkora hülyevagy hogy bemesélik neked ezeket akkorcsak annyit mondok:Megszívtad barátom.:D
2011. júl. 15. 03:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!