Szerintetek is gáz, ha 7 centis a hónaljszőröm és növesztem?
A barátnőmék kicsúfoltak, mert elvileg túl nagy a hónaljszőröm. Nem szeretném leborotválni, szerintem ettől igazán különlegessé válok. Szerintetek jól néz ki? És kozmetikus/fodrász tudná fazonra vágatni?
12/L
Szerintem növeszd le a bokádig és daueroltasd be. De boka alá nem nagyon kéne növeszteni, mert a tömegben a sok hülye rálép, és az neked fáj. Meg magad is hasraeshetsz benne, az aztán tényleg gáz! :D
Vagy ha mindenképp valami különlegeset akarsz, akkor tekerd vele körbe magad ruha helyett. Teljesen egyedi, nem hiszem, hogy sokan majmolnának vele, és egy rakás pénzt megspórolhatsz a ruhákon, amiből elutazhatsz valami szép helyre.
Bocsi de te nem vgay normális! Természetesen gáz, égő. Meg fúúúj. Nemtudom milyen fiú járna veled miközben nagyobb a hónaljszőröd, mint az ő haja. Meg hát az undoríó. Még egy fiúnál elmegy, hogy van neki, de egy lányál. Ha már vmi extrát akarsz akkor a hajaddal csinálj vmit. Egyébként nyáron te kimersz menni olyan hónaljszőrrel ?
Bocsi de most ezen ledöbbentem rendesen.
Előző:
Hát figyelj. Ha neked nem az, akkor jó. Én személy szerint nemtudnék nagy hónaljszőrrel élni. De ha neked így jó akkor, ne érdekeljen mit mondanak mások, mint pl. én. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!