Miért ilyen nyomi SP?
Figyelt kérdés
:D :D :D2010. aug. 7. 13:51
41/51 anonim válasza:
sp régen jó volt, mert rapp-eket nyomot és nem ismerték annyira, de most már pop-ot nyom és elbuzult :S
Uramisten mi történt a magyar rapp-el ?
42/51 anonim válasza:
Jaaaj... Még több hülyeliba, aki sp fun. Jelntem: lepontozva! Ezt bárcsak olvasná Sp is :p
43/51 anonim válasza:
jajj hülye liba a krvaanyádd lehet h az összes sp fan le lettpontozva de az anti sp-k is szoval szart sem érdekel a f*osos g*ccis igy lepontozva úgy bejelentve SZ*arok RÁ
mert sp cuki,jó a hangja stb... ez van nem szeretitek ?akkor ne szeressétek én sem szeretem az emosokat de nem mondom rájuk h b*zikk dde hát vannak olyan emberek akik....
46/51 anonim válasza:
Én legalább nem szeretem azt a mocskos kis b*zit.
47/51 anonim válasza:
Minden SP fan meleg, szóval tökmindegy....:)
48/51 anonim válasza:
Háth a a mai csajok les*yk, ezért kell nekik b*zi pasi. Ezek az sp, jb fanok.
49/51 anonim válasza:
K*ssoljatokk szeretem sp-t és nm vok meleg ennyi lekoccolhatok róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!