Miért ilyen nyomi SP?
Figyelt kérdés
:D :D :D2010. aug. 7. 13:51
31/51 anonim válasza:
az a legrosszabb h azt sem tudod mondani h sp-t néztem a tvben. pedig csak a south parkot akartad rövidíteni.
egyből búza vagy xDDD
34/51 Doriiisss válasza:
Hát már pedig aki dadog az elég nyomi lehet, ha így próbál énekeskedni... PA-PA-PA-PA-PARTYARC..irány sp logopédushoz.. :D
35/51 Ikszdé xD válasza:
Egyetértek az összes antiSP-sekkel :D
Én is utálom sőt gyűlölöm...pedig lány vagyok. És aki a LEG előtaggal beszél, annak javaslom ezt a formát:
LEGbénább, LEGszarabb, LEGmulóbb, LEGgázabb, LEGundorítóbb...tovább is van mondjam még? xD
36/51 anonim válasza:
Sp mekiben:
"Szia..egy .... szeretnék,közepes kólával,és egy közepes SÜLT KRUMPLICSKÁVAL...."
Hozzáteszem..Megtörtént eset;):)
KrumplicskaaaaxD
37/51 anonim válasza:
Hali minden spgyülölőnek! Én is nagyon(nem)szeretm söpöt... Szerintem, egy nagy Fasz. Az sp fanok lepontozva. Ki segít nekem kinyírni söpöt? Egy lány azért nem jár velem, mert nem vagyok olyan b*zi mint sp... :)) :p
38/51 anonim válasza:
nem nyomi sp csak azért bu*izza meg nyomizza le mindenki mert irigykednek rá h helyes és jó a hangja. sp LLL
39/51 anonim válasza:
ne bántsátok sp-t. Nem tehet róla, hogy a tinilányok bálványa lett...
...Legszívesebben a cuki tinifiúk bálványa lenn.
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
40/51 anonim válasza:
egyszer valaszoltam màr egy hasonlo kerdesre sp-vel kapcsolatban,de a tràgàrsàg szuro kiakadt,majdnem kizàrtak a modik.a helyzet ma is valtozatlan......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!