Hivatalosan adhatok a gyerekemnek olyan nevet hogy Farkas Amanda Törpilla?
Teljesen hivatalosan lehet adni olyan nevet egy gyereknek hogy Farkas Amanda Törpilla?
A Törpilla fontos lenne hogy szerepeljen utó névként.
#28 élőben tudod te milyen ínycsiklandóan szép? nagyon gyönyörű hercegnő ,együtt dolgoztam vele és nagyon sokat hülyéskedtünk udvaroltam is neki és a munkahelyen az helyett hogy dolgoztunk volna játszottunk fogocskáztunk a műhelyben ahol nem látott senki.
Sok gyönyörű szép emlék :)
#34 utólag került a humor kategóriába, mint minden kérdés ezen az oldalon.
Ha láttad volna a privát üzeneteit, a stílusából rájöttél volna arra is, hogy a kérdező egy olyan társadalmi réteghez tartozik, ahol ilyen neveket szokás adni a kis purdéknak. :)
A Törpilla az cuki név ,mert egy meséből való eredetileg egy kis cuki lány törpe egyébként Törpilla.
Megköszönném ha végre felnőtt emberek módjára kommunikálnánk , bocsánatot kérek mindenkitől akit megbántottam.
De szeretném megtudni hogy hová kell mennem hogy engedélyezék hivatalosan ezt a nevet?
És hogy hivatalos név legyen a Törpilla tehát hogy bárki adhatja ezt a nevet a gyermekének bekerüljön a név könyvbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!