Hivatalosan adhatok a gyerekemnek olyan nevet hogy Farkas Amanda Törpilla?
Teljesen hivatalosan lehet adni olyan nevet egy gyereknek hogy Farkas Amanda Törpilla?
A Törpilla fontos lenne hogy szerepeljen utó névként.
#17 #19 te azt élvezed ha másnak rosszat teszel ha másnak rosszat okozol ez okoz neked örömet , beteg vagy.
Amúgy meg semmi közöd hozzá hogy hogyan fogom hívni a lányom nekem ez tetszik és kész aranyos cuki szeretni való kis Törpillám lesz nekem így fogom hívni a hercegnőm.
Rákerestem a csajra facen, az adatlapján is látszik mekkora észkombájn :D Itt dolgozik: eltartanak xd
Teli roma ismerőssel és idióta szelfikkel, amiken szintén látszik, hogy nem iskolába járt, hanem inkább mellé!!! Összefoglalva annyira sötét, hogy világít a szájában a negró... Ha te egy ilyen "agyoniskolázott" szellemi fogyatékosról neveznéd el a gyerekedet,akkor te is ugyanolyan agykárosult vagy!!! Mellesleg fel sem tűnik, hogy a törpilla csak becenév? Az ő szellemi szintjéhez pont megfelel... xd
Én személy szerint alacsony nő vagyok, és világ életemben RÜHELLTEM, ha valaki letörpézett!
Az egyik legmegalázóbb csúfnév, legalább olyan sértő, mint pl. a “Mi van, ‘nigga’?!” vagy “Ott a dagadék”.
A törpe szóról nekem egy csúf, aránytalan testű, torzszülött manó jut eszembe, ami legkevésbé sem jellemző sem a karakteremre, sem a megjelenésemre, nincs szükségem arra, hogy valaki kizárólag egy külső tulajdonságom miatt lededózzon. Inkább nevezzenek tündérnek vagy nimfának, mert azok legalább szépek. 😆
Nos, egy ilyen ANYAKÖNYVEZTETETT névre kárhoztatni egy gyereket - egyértelmű, hogy borzasztó. Főleg egy ilyen Askos Dósa Fanny klón után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!