Hivatalosan adhatok a gyerekemnek olyan nevet hogy Farkas Amanda Törpilla?
Teljesen hivatalosan lehet adni olyan nevet egy gyereknek hogy Farkas Amanda Törpilla?
A Törpilla fontos lenne hogy szerepeljen utó névként.
"A Törpilla fontos lenne hogy szerepeljen utó névként."
Mi az,hogy fontos lenne?
Én elég magas vagyok, nagy szívás lett volna, ha a szüleim ezt adták volna második névnek.
Amúgy nem lehet egyelőre, de nem lepne meg, ha bekerülne a listába.
Nem egyébként komolyan mondom azért lenne fontos mert volt egy lány még anno mikor fiatalok voltunk nagyon ,és a munkahelyen volt egy lány akit pont ugyanígy hívtak , pontosabban Farkas Amandának hívták csak ő hozzá tette a Törpilla nevet és Facebookon askon is így nevezte magát.
És azzal a lány egy fontos személyiség volt számomra bár nem volt köztünk szerelem csak baráti viszony és ezért az ő tiszteletére akarom így elnevezni a lányom.
Tudom ez egy olyan döntés lenne amiért később a gyerekeket ismerve a iskolában csúfolhatnák a lányom ez miatt de az is lehet az ellenkező történe irigyelnék a neve miatt.
Még meg kell fontolni a döntést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!