Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Fontos. Be'jovok vagy nem...

Fontos. Be'jovok vagy nem jovok be' neked?

Figyelt kérdés

Szerintetek,hogy nezek ki inkabb csunya vagy inkabb szep vagyok?Modellkedhetnek vajon?A baratnoim szerint kulonleges arcom van.Tetszik a poz amit felvettem?Jah es hany eves lehetek?

[link]

2010. aug. 4. 16:51
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
77%
hát sztm egy győri utcasarki kurwa vagy 53 éves kámaszutra póz randa mexikói bevándorló vagy...jah és marika a neved.eltaláltam?
2010. aug. 4. 16:59
 2/19 A kérdező kommentje:

....

Hat nem igazan ... kikerem magamnak tevedtel jo par evet ... es nem vagyok kurwa b.szdmeg ... oszt ... a sok szolitol vagyok csak ilyen barna,mert en ugy-e adok magamra,jah es nem Marika ... Idosanyam hires szappanopera szereplorol nevezett el ...

2010. aug. 4. 17:08
 3/19 anonim ***** válasza:
77%

Kalányos Eszmeralda 45 éves, szereti a szexet, az alkoholt sem veti meg. Lakhelye ismeretlen.

xD

2010. aug. 4. 17:16
 4/19 anonim ***** válasza:
77%
Gizi, nem szégyelled magad? Már megint itt maga mutogatod magad? Hová süllyedhet még az erkölcsi normád??? Amúgy nagyon jól tudod, hogy nekem kiba*....túl bejössz, nem véletlen tettelek magamévá már annyiszor...:)
2010. aug. 4. 17:21
 5/19 anonim ***** válasza:
77%
Pfú hallod, nagyon szép vagy, és jó az alakod. Igazi modellalkat vagy. Hát még az a fekete felső a pink szoknyával..Áruld már el, hol vetted azt az arannyakláncot, szerzek én is! *.* De én azért a helyedben mégvastagabbá tenném a szemöldöködet. Nem akarsz beletenni egy kis melírt a hajadba?
2010. aug. 4. 17:22
 6/19 A kérdező kommentje:
Bakker nem vagyok 45 … csak 15 …. Ilyen kielt fejem lenne mar?Amugy nem Eszmeralda,hanem Gecmeralda,mert az sokkal eredetibb.Te 2. Mellefogtal … En Gecmeralda vagyok Gizi ikertestvere … Amugy Gizi udvozol es remeli,hogy allo f.sszal varod haza,es ha meg egyszer ilyeneket mondasz ram akkor veletlenul akarattal a golyoidba fog lepni.Utolso neked koszonom a bokokat.A nyaklancot … a Jozsitol kaptam.Jaja ... probaltam,de nem jot ossze sajnos :(.Nem tudok donteni,hogy megis milyen szinu illene hozzam?
2010. aug. 4. 17:58
 7/19 A kérdező kommentje:
*mellefogtal
2010. aug. 4. 17:59
 8/19 anonim ***** válasza:

Aha. És megadod a Józsi telefonszámát, h megkérdezzem, hol vette?

Kár, hogy nem lehet ennél vastagabb, de így is csini. Amúgy szerintem zöld melír kéne baloldalra.

2010. aug. 4. 18:03
 9/19 A kérdező kommentje:
Hat ne is harcsizz meg,de nem adom meg a Jozsi szamat mert amilyen belevalo csavo oszt` zaklatnad itt nekem.Ahhan a zold melir szerintem is jol allna.Meg mivel fokozhatnam a szepsegemet?Mas velemenyek?
2010. aug. 4. 18:13
 10/19 anonim ***** válasza:

Nem haragszom, de nem szoktam senkit se zaklatni. Csak nem akartam, h te kérdezd meg, mert az bunkóság lenne.

Öm. Esetleg egy tetkó a derekadra? Jó nagy legyen, és mindig toppan legyél (olyanban, mint a képen).

2010. aug. 4. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!