Hogyan tudnám túltenni magamat ezen a gyermekkori traumán?
Még kislány koromban történt, mikor egésznap a kertben piszmogtam valamivel (pl. játszottam a baltával, a hegesztővel meg ilyenek). Mikor este bementem lefeküdni valaki odaült az ágyamra, és úgy láttam, hogy hirtelen belenyúl a szemébe. Nagyon megijedtem és kiszaladtam a házból. Egy erdő volt mellettünk, és tudom nagy hülyeség volt, de ijedtemben oda beszaladtam. Egyszercsak szembejött két barátom, akiket innen az oldalról ismertem meg. De nekiálltak piszkálni, és valami dzsuvát belekentek a ruhámba, úgyhogy ott is hagytam őket. Egy fához mentem, ahol valami éreztem, hogy rámfolyik. Akkor vettem észre, hogy fa éppen lehugyoz. Kiabáltam, de csak folytatta tovább. Akkor már sejtettem, hogy ez csak álom lehet, és erősen koncentráltam, hogy felébredjek. Amikor végre sikerült, anyu már ott volt. De hirtelen megint azt láttam, hogy ő is belenyúl a szemébe, aztán megjelentek az itteni haverjaim is, megint rámkentek valamit, aztán felmásztak egy teherautóra az erdőben és ott hánytak.
Azóta nem tudom ezen túltenni magam teljesen. Forduljak szakemberhez? Vagy majd elmúlik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!