Gyermekkori csúfolódás ami lelki nyomott hagyot, van rá megoldás?
30- éves nő vagyok, és általános iskolában sokat csúfoltak gúnyoltak!
Iskolában sokat stresszeltem bizonyos óráktól.
A hétköznapjaim éjszakáit sajnos még mindig kísérti, és jelenleg egy tanfolyamra járok és most egy hasonló probléma adódott..
Tud valaki erre megoldást?
Volt valaki hasonló helyzetben?
Vagy tömjem magam nyugtatókkal.. :(
"Vagy tömjem magam nyugtatókkal.. :("
Isten ments!! Ne magadat büntesd még jobban mások szemétsége miatt!!
Milyen tanfolyamra jársz, ahol 30 évesen is gúnyolnak ?!
A megoldás az, hogy megteszed azt, amit gyermekként nem mertél: állj ki magadért, ha kell vágd pofán, ne hagyd magad terrorizálni! Ha ezt megteszed, akkor lelkileg is meg fogsz nyugodni!
Saját tapasztalat!
Az oktatónak volt a névnapja és 3- man külön megbeszéltük , hogy veszünk ajándékot neki, és a névnapja előtti napon a többiek valami teljesen értelmetlen ajándékot akartak adni amire én jó indulatból szóltam hogy vigyázzatok mert arra a tárgyra volt példa , hogy hibás.. erre nekem támadtak 2 nő hogy akkor csináljam ahogy akarom stb.. és amikor elmondtam szépen hogy én nem akartam ezzel senkit megbántani, jóból irtam, akkor is csak fújták a magukét, mert én lemondtam az ő ötletét..😕.
Dr amikor elmondtam a csoport előtt, hogy mi 3- man, külön vettünk ajándékot, elkezdtek ordibálni velem, hogy mi különcködők vagyunk, mi kivételesek vagyunk.. és hogy mi miért nemnakarunk velük közösen ajándékot venni, mi miért nem szóltunk nekik is hogy “ kell ajándékot venni az oktatónak” 🙄 ami az ő fejükben is megfordulhatott vollna..
Igazságtalanul tamadtak nekem, és csak azért bekem mert a másik 2 társam csendben volt.. már csak 3 hét és vége a tanfolyamnak.. már alig várom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!