A villanyóránál villog egy led, az tényleg fotóz?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy az lefotóz és az eon oldaláról le lehet tölteni a készült fotót! Nem kell a fikázás! Diplomás parasztlány vagyok! 29éves2020. júl. 26. 14:59
A kérdező szavazást indított:
Fotó
Rosszul tudom
A páromnak van igaza és hulyesegeket beszélek!
10 szavazat
1/7 anonim válasza:
Nem fotóz az le. Azt mutatja, hogy menni áramot fogyasztasz. Minden villanás egy Wattóra elfogyasztott áram.
2/7 anonim válasza:
a működést jelzi, főleg a háromfázisúnál hasznos, mer folyamatos világítással ha egy fázis kimarad.
Ha gond a fotózás, akkor takard el egy könnyű ruhával, és biztosan nem lát semmit az elmű. Ha rádrúgják az ajtót, akkor sérelmezték az akciódat
3/7 anonim válasza:
#1, #2 Ennyire nem veszitek eszre hogy csak en unatkozo hulyegyerek? Minek kell valaszolni? Jelenteni kell a kerdest, azt' annyi.
@Kerdezo: menj inkabb strandra.
5/7 anonim válasza:
o Unatkoztam, és kitaláltam egy baromságot igazi kérdés helyett.
Erre a lehetőségre szavazok.
6/7 A kérdező kommentje:
Kedves kommentelő! Ha zavar jelentsd, azt ennyi.
2020. júl. 27. 00:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!