Eon-nál mennyibe kerül elörefizetös villanyórát felrakatni?
"egy munkakerülő drogos"
Na, akkor lehet védett fogyasztó.
Csak le kell papírozni az önkormányzatnál és az Eonnál.
Biztosan levélben ki is küldték már neki a nyomtatványokat, az első késedelemnél ki szokták postázni őket.
"felkellene rakatni egy ilyen órát"
Csak az nem úgy van, hogy felrakják, hanem el is viszik a régit, megszűnik a számlás lehetőség a házban örökre.
Köszönöm a válaszokat.
Azzal tisztában vagyok, hogy elviszik a régi órát, el se férne egymás mellet, de ha ki van fizetve a tartozás, akkor biztos vissza lehet rakatni.
A másik probléma, hogy a 8 éve meghalt öregapám nevén van a szolgáltatás. Ez biztos jól megbonyolitja a dolgot.
Halotti anyakönyvi kivonatot bemutatod, es atirjak. Inkabb annak orulj, ha nem lesztwk megbüntetve, hogy ennyj ideje nem lett átírva. Nem tudom, kozszolgaltato bunteti-e.
Meg azt se ha mas nevre kerul, mi lesz a tartozassal. Ha marad, akkor tudom, hogy azoknak levontak a tartozast, annyival kevesebb aramot kaotak vásárláskor. Pl 75 vagy 50 szazalekat szamolta ki es adta a rendszer
Nekem az jutott még eszembe, hogyhogy nem kapcsolták még ki?
Budapesten 4-5000 Ft tartozásnál már kikapcsolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!