Szeretnék néhány jó aprilis 1-i tréfát. Írnátok?
Ez attól is függ, hogy kit akarsz megtréfálni, milyen viszonyban vagy vele, illetve hogy nála mi veri ki a biztosítékot.
Én pl. a főnökömet szivattam meg egyszer. Rosszul van ha vért lát. Mi meg éles ollóval dolgoztunk és volt piros tintám. Adott volt a dolog. Az ujjam első ujjpercét be tudom hajlítani úgy, hogy a többi rész az ujjamnak egyenes marad. Jól belocsoltam a tintával meg egy zsepit is belocsoltam, amit odatettem a kezem alá a többi kolega meg riadtan ment szólni neki, hogy levágtam az ujjam. :) Úgy kiakadt, nagyon röhögtünk. Mondta, hogy nem akarja látni, valaki ültesse le, mert nem bírja, úr isten.
Mi bevizeztük a tanár székét...beleült...és kb vagy 30 percet a vizes székbe ült...xD...mikor meg felállt azt mondja bepisiltem? o.O ...majd kistünk a padból
ja meg az is nagy volt amikor az osztály nagy színésze eljátszotta órán hogy hintázik a széken és felborul...vagy 10 percig kibirta röhögés nélkül...mi meg locsoltuk vizzel...h ja kellj fel...a tanárnő annyira beijedt, hogy már akarta hívni a mentőket xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!