"Április bolondja":D Írnátok szivatásokat, poénokat erre a nemes alkalomra? :D
Figyelt kérdés
kivitelezhetőre gondoltam,nem olyasmi hogy atombomba a hétvégi kuckójára :D2011. márc. 29. 17:33
1/15 anonim válasza:
A nagy klasszikus: kicsavarod a villanykörtét a WC-n, hogy sötét legyen, és átlátszó fóliát feszítesz ki az ülőke alá, és ráhajtod.
2/15 anonim válasza:
Küld át apudat a szomszédba ,mond hogy hivassa a szomszédasszony.
3/15 anonim válasza:
Tegyél egy bugyit egy randa nő fényképével cimborád táskájába, vmelyik ruhazsebébe egy kedves kis üzenettel! :)
5/15 anonim válasza:
Tegyél védőgumikat a zsebekbe.
6/15 anonim válasza:
Tegyél asztalt a feje fölé mikor alszik. Fújjál rá valami spray-t vagy valamit, amitől megugrik. Tuti hatás :D nekem már bejött
7/15 anonim válasza:
Én a húgomat szivatom meg holnap reggel... mikor ma elmegy fürdeni, a telefonján átállítom az ébresztőt tehénbőgésre, és kicsit fel is hangosítom. :D biztos szívrohamot kap reggel :D sajnos nem fogom látni vagy hallani a reakcióját, de hagyok neki üzenetet majd a fürdőszobában a tükrön, hogy "Remélem tetszett az ébresztő!" :)
8/15 anonim válasza:
a suliban cseréljetek termet az elsősökkel vagy az ötödikesekkel és amikor bemegy a tanár akkor meg fog lepődni hogy hova lettetek és majd keresni fog :D ez be fog válni!!
9/15 anonim válasza:
Mi az elsősökkel cseréltünk tavaly termet xDD nagyon nagy volt xD
10/15 anonim válasza:
vagy egy fehér pólóra vagy ragassz vagy írd rá hogy
hülyével vagyok :D és állj be úgy hogy valakire mutasson a nyíl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!