Megehetem a kovászosuborkámat, ha az koronavírusos a teszt szerint?
Figyelt kérdés
Vettem három covid19 gyorstesztet, eggyel magamat teszteltem, az negatív lett. Eggyel leteszteltem a téliszalámit, az is negatív lett, viszont a harmadik, amivel a kovászosuborkát teszteltem, pozitív eredményt adott. Most akkor megehetem a kovászosuborkát, vagy sem? Ha megeszem én is koronavírusos leszek?2020. jún. 14. 07:46
11/18 anonim válasza:
Azt nem értem hogy -nyáron miért pont a téliszalámit kell pont!?
12/18 anonim válasza:
Az uborkàbol kitudod főzni a virust. Az a lènyeg hogy mamàsfél liter sòs tejet foralj fel hagyd forni kb 12,5 percig aztan a hűtőböl kivett koviubit hirtelen dobd bele a forrásban lèvő vizbe hagyd benne 3 percig majd a virus èrezni fogja hogy az neki nem jo igy tovàbb al.figyelj hogy ne legyen körulötte màs zöldsèg mert a virus könnyen àtköltozik belèjük
13/18 anonim válasza:
Csak denevertol kaphatod el, nyugi, egyed nyugodtan.
14/18 anonim válasza:
Rakj rá maszkot, és két hét karantén egy fészerben
15/18 Csicsky válasza:
Elég ha lemosod. Ugyanis csak a rajta lévő kovász a vírusos, az uborkába legfeljebb valami mozaikvírus tud belemenni, a koronavírus a kovászt támadja meg.
16/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért tették át a kérdésem a humor kategóriába, de nagyon szomorú, hogy az ilyen tapasztalatokat valaki viccesnek tartja. Ezen az alapon az összes koronavírusos kérdést át kellene rakni.
2020. jún. 16. 15:53
17/18 anonim válasza:
Csak ha te is az vagy. Így nem tud megfertőzni.
Amúgy passz.
18/18 A kérdező kommentje:
#17: Én nem vagyok az. Csak ezek után igencsak kételkedem a kormány által közölt számok hitelességében, meg amúgy az egész járvány létezésében.
2020. júl. 5. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!