Ki kapta el a koronavírust?
Köszi, de nem az adatokat kérdeztem.
Személyes tapasztalatok érdekelnek.
Ajjjajjj , nekem 6 napja megy a hasam de csak 2x volt hőemelkedésem , hétfőn hívtam a dokit szerdán visszamentem jhét kedden kell visszamennem ha addig nem javulok akkor korona? :O
Bár már sokkal jobban érzem magad de kell még látogatnom a mosdót akkor nem remélem.
5-ös köszönöm, már jól, azóta van két negatív tesztem is :)
56%-os ha megadod az email címed nagyon szívesen elküldöm az emaileket, amiket az ANTSZ-től kaptam. A hasmenés is a betegség tünete lehet. Mivel anyukám is pozitív volt (tőle kaptam el), ezért teszteltek. De örülök, hogy ennyire okos vagy a témában, korona szakon megérdemled a diplomát...
Szia!
Nekem édesanyám kapta el,az egészségügyben dolgozik.
Mivel több munkatársa pozitív lett,ezért őt is tesztelték,akkor derült ki,tünete nem volt még.
Pár nappal utána kezdett köhögni,gyenge volt és ment a hasa.
Ennek már 2 hete,jelenleg itthon vagyunk kötelező karanténba,anyukámnak már semmi tünete,nekem és a párjának hasmenésünk volt pár napig,de már teljesen elmúlt.
Mindenki tünetmentes,a rendőrök naponta jönnek ellenőrzésre,hetente pedig mentősök tesztelik anyukámat orr és garat-mintavétellel.
Legutóbb tegnap voltak,hétfőn tudjuk meg az eredményt.
2 negatív teszt kell hozzá,hogy feloldódjon a karantén.
Mivel engem és anyukám párját nem tesztelnek(az ÁNTSZ-es hölgy szerint felesleges,úgy is elkaptuk...),így a karantén lejártával mi is elmegyünk megcsináltatni,hisz semmi nem garantálja hogy már bennünk sincs a vírus.
De ezt teljesen önkéntesen tesszük,jogilag mehetnénk amerre látunk,így potenciális veszélyforrásként...Szóval itt van egy elég nagy joghézag sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!