Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ki kapta el a koronavírust?

Ki kapta el a koronavírust?

Figyelt kérdés
Van köztetek olyan aki elkapta, tesztelték is? Milyen tünetek voltak, hogy zajlott a betegség? Azóta hogy vagytok?

2020. máj. 5. 12:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Érdekes, hogy magas láz egyik esetben sem volt.

Nem tesztelnek, mert úgyis elkaptátok? Biztos nem akarják rontani a statisztikát.

Jöhet még tapasztalat.

2020. máj. 10. 06:42
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
A durva az egészben az, hogy letesztelnek valakit, pozitív, utána 2 negatív kell, ami azt jelenti, hogy minimum 3 db teszt egyetlen személynek. Na, ha elosztjuk akkor a mintavételek számát 3-mal, láthatjuk, hogy valójában minimális személyt teszteltek le nálunk... :S
2020. máj. 10. 08:46
 13/15 anonim válasza:
100%
Én nem kaptam el hál istennek, de az ismeretségemben sem kapta el senki! :)
2020. máj. 18. 02:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Bárki elkaphatta. Már szerintem januárba, februárba is terjedt. Csak influenzának, megfázásnak tudtad be. Az emberek többségénél alig van tünet, vagy csak tényleg nagyon gyengék. Ha novemberben kezdett terjedni esélytelen, hogy csak márciusba ért volna ide. Ezt szerintem senki se veszi be.
2020. máj. 18. 10:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia én még nem de úgy tudom hogy van akin tünet nélkül átmegy
2020. jún. 3. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!