Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tudok úgy fogyni hogy közben...

Tudok úgy fogyni hogy közben egész nap zabálok?

Figyelt kérdés
bevallom eszek egy kis esztmegaszt DE odafigyelek hogy emelett egy alma is lecsússzon

2020. ápr. 20. 15:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán világos a kérdésed. Most akkor egész nap zabálsz, vagy eszel egy kis esztmegaszt? Most akkor mennyit eszel, mit, és mikor?
2020. ápr. 20. 15:15
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Hogyne, ha az a kis ezmegaz hús, tojás, zöldség, saláta. Mellette meg sportolsz is.
2020. ápr. 20. 15:16
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
miért jó, ha lecsúszik egy alma IS?
2020. ápr. 20. 15:27
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem magad se tudod mit akarsz, de abból amit kihámoztam a lényeg: enni nem eszel rendesen. És ha fogytál is az biztos hogy az agysejtjeidből volt...
2020. ápr. 20. 15:34
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Troll. Jelentve.
2020. ápr. 20. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem. Így csak tovább fogsz hízni. Miért kell egész nap zabálni? Nincs semmi önuralmad? Nem kell nasizni, pont. Ha meg egész nap enni akarsz, akkor napi szinten mozogj intenzíven minimum 2 órát!

Mivel fogyni kalóriadeficittel lehet.

De ha te csak kalóriát viszel be, és nem érhetsz semmit, akkor hogy akarsz fogyni?

2020. ápr. 20. 15:36
 7/13 anonim ***** válasza:
Jav.: nem égetsz.
2020. ápr. 20. 15:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Napi 15 óra kemény fizikai munka, betegség, zaklatás, szorongás, adósságbehajtók, félelem, háború vagy csak szanálják a házad... Lenyelnéd a komplett hűtőszekrényt, alul jönne ki kettő másik... Az a baj a hízogató emberekkel, hogy кurva jó életük van. Azért nem tudnak fogyni. Filozofálnak a fotelban, hogy 8-at vagy 9-et kéne aznap guggolni. És akkor azt kiírják ide, ülnek, és lesik a választ guggolás helyett... De közben ennének.
2020. ápr. 20. 15:39
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy alma nem fogja közömbösíteni az egész napi zabálást.
2020. ápr. 20. 15:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Amióta home office-ozok, azóta elkezdtem nap közben a gép előtt nasizgatni, most épp egy 2017-ben lejárt haribonak estem neki. Sajnos még így is kevés, BMI szerint előtte a normál és a sovány határán voltam, most már lejjebb csúsztam. Igyekszek többet enni a szokasosnál, mert most reggel több időm van futni, ezért a reggeli már helyből 1000-1800 kcal deficitből indul.
2020. ápr. 20. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!