Sportolás nélkül milyen étrenddel tudnék fogyni egy picit? Az a baj, hogy ülő munkát végzek szinte egész nap.
Fogyáshoz kevesebb kalóriát kell bevinni, mint amennyit felhasználsz, sport valóban nem kell hozzá. Ehhez támpontot adhat a Kalóriabázis, vagy valami hasonló számolós oldal. A használata közben meg úgyis ráérzel, mit érdemes enni, pl. érdemes-e egy 500 kcal-os szendvicset enni reggelire, amitől 1,5 óra múlva éhes vagy, vagy valami lassú felszívódású ételt, zabkását, ami 200 kcal, és elvagy vele.
A mozgás nem a fogyás miatt fontos, csak a ha ülőmunkát végzel, akkor a zsírréteg alatt fejletlen, sorvadt izmok lapulnak, amikről még ha el is tünteted a zsírt, nem fognak jól kinézni. Mint egy leeresztett lufi. Én úgy vagyok vele, hogy a heti 168 órából 2-3 órát rá tudok szánni a mozgásra, ez heti 2-3 alkalommal 1-1 órás futást jelent. És ez nem csak a jó külalak miatt fontos, hanem sokkal nagyobb lett a tüdőkapacitásom, jobban alszok, egyszerűen érezhetően egészségesebb vagyok, és ezt kár lenne kihagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!